Zebra Technologies představuje nový smartphone pro malé a střední podnikatele

Společnost Zebra Technologies, lídr na trhu robustních počítačů, čteček a tiskáren čárových kódů s pokročilými funkcionalitami umožňujícím podnikům mnohem lepší přehled v reálném čase, uvedla na trh nový mobilní počítač TC25, který je ideálním pomocníkem pro malé a střední podnikatele.

TC25 je robustní smartphone vhodný zejména pro pracovníky, kteří pracují v terénu a potřebují mít doklad o doručení.  Ocení ho tak řemeslníci, kurýři a pracovníci v maloobchodu. Telefon zároveň umožňuje velmi dobrou hlasovou komunikaci, sledování, navigaci a zasílání zpráv. Obsahuje také funkci zasílání dat do vašeho backendového systému v reálném čase.

Počítač je navržen tak, aby fungoval i v extrémních povětrnostních podmínkách. Jeho čirá obrazovka o průměru 4,3 palce je při jasném slunečním světle v externím prostředí snadno čitelná, stejně tak se přizpůsobí interiéru u zákazníka. Přístroj poskytuje spoustu místa pro prohlížení potřebných informací a pohodlně se vejde do ruky nebo do kapsy.

TC25 se vyrábí se dvěma různými zařízeními pro skenování, přičemž obě zajišťují vysoce kvalitní skenovací výkon.

Technologie 2D rychlého čtení čárových kódů společnosti Zebra je všesměrová (bez požadovaného zarovnání) a dokáže přesně zachytit jakýkoli tištěný 1D a 2D čárový kód v prakticky jakýchkoli podmínkách, stejně jako elektronické 1D a 2D čárové kódy zobrazené na smartphonu nebo jiné obrazovce.

Expresní komunikační nástroj Zebra Workforce Connect Push-To-Talk Pro nabízí funkci walkie-talkie, která umožňuje pracovníkům v terénu bezproblémové spojení, neboť můžou okamžitě komunikovat mezi sebou, s dispečery nebo se svými nadřízenými a poskytovat tak kvalitní zákaznický servis.

K počítači je možné přidávat nejrůznější příslušenství. Například díky technologii Bluetooth 4.1 je snadné připojit bezdrátový headset, bezdrátový procesor s kreditními kartami, bezdrátovou mobilní tiskárnu pro tištění účtenek, etiket či jiných dokumentů a další přídavná zařízení.

 

Zdroj: Zebra Technologies

Praha, 2. května 2018