Výstava franchisingu v Praze již popáté

Franchising umožňuje rychle a v zásadě bez rizika aplikovat know-how poskytnuté franchisorem. Všechny výhody a možnosti franchisingu pro malé a střední podnikání a představitele světoznámých značek se představí na již pátém ročníku Mezinárodní výstavy pro podnikání a franchising v Praze 31. května 2017.

Pořadatelem výstavy a doprovodných konferenčních programů je Franchise & Retail Academy ve spolupráci s dalšími partnery z oblasti franchisingu.

Mezinárodní výstava pro podnikání a franchising je největší přehlídkou franchisových systémů a zdrojem informací o franchisovém podnikání. Cílem veletrhu je podpora franchisových systémů a této formy podnikání v České republice. Účast na akci je jedinečnou příležitostí prezentovat franchisové systémy a koncepty široké skupině zájemců o vlastní podnikání a získat tak nové franchisanty. Jde také o ideální možnost propagace nových systémů před vstupem na český a slovenský trh. Mezinárodní výstava pro podnikání a franchising je určena všem návštěvníkům, zejména však malým a středním podnikatelům, kteří hledají další formy podnikání a jiným skupinám zajímajícím se o nové výzvy, trendy a podnikatelské inovace.

Pátý ročník Mezinárodní výstavy pro podnikání a franchising naváže na úspěšné předešlé ročníky. Za čtyři roky se výstavy účastnilo téměř 250 vystavovatelů a více než 3 000 odborných návštěvníků. „Poptávka na uspořádání veletrhu přišla od samotných vystavovatelů,“ říká manažer výstavy Jiří Krajča a pokračuje: „V této oblasti podnikání je stále otevřený prostor pro aktivní získávání nových kontaktů a výměnu informací. Očekáváme, že výstava bude atraktivní také díky tomu, že nabízí prostor pro jedinečnou příležitost zviditelnit se a oslovit budoucí partnery.“

Součástí výstavy je i vzdělávací část. Představí návštěvníkům více než 30 výrazných osobností z oblasti franchisingu a byznysu. Nový formát konference zaměřený na vytváření příležitostí pro nová setkání, propojí zájemce a poskytovatele přímo na výstavě. Akce je určena pro všechny, kdo hledají konkrétní nabídky i obecné návody, jak se úspěšně zapojit do nízko-rizikového podnikání pod propůjčenou značkou. „Věříme, že svým pojetím, propojením konferenční a výstavní části, stejně jako dostatečným důrazem na networking, bude naše výstava zajímavou a výjimečnou v oboru,“ uzavírá Jiří Krajča. Registrovat se můžete na http://www.vystavafranchisingu.cz/navstevnik/registrace-formular.

V rámci Mezinárodní výstavy pro podnikání a franchisingu proběhne vyhlášení druhého ročníku soutěže Franchisa roku (www.franchisa-roku.cz).

Hlavním partnerem výstavy je franchisový koncept UNIGLOBE Travel, zlatým partnerem výstavy světoznámý koncept realitních kanceláří Century 21. Partnery veletrhu jsou Česká asociace franchisingu a Franchisová asociácia Slovenska. Hlavním mediálním partnerem jsou Parlamentní listy. Odborným mediálním partnerem je portál TOP franchising, mediálním partnerem pro oblast obchodu je časopis Retail News.

Všechny vystavovatele a další informace naleznete na www.vystavafranchisingu.cz, přehled vystavujících je průběžně aktualizován.

 

Zdroj: www.vystavafranchisingu.cz

Praha, 22. května 2017