Vyrazte na stáž do Aholdu a získejte přes léto nové zkušenosti

Summer Internship je program pro talentované studenty vysokých škol se zájmem o retail a nabízí možnost pracovat na různých projektech.

Společnost Ahold přináší studentům vysokých škol již devátý ročník unikátního programu letních stáží. Vybraní studenti, kteří se během letních měsíců stanou součástí různých oddělení na centrále společnosti v Praze, získají praxi z prostředí uznávané mezinárodní firmy a budou se učit po boku skutečných profesionálů v oboru. Práce na zajímavých projektech studentům přináší skvělou příležitost získat nové zkušenosti, které pomohou při rozjezdu kariéry.

„Začít se musí. V Albertu to není o vaření kafe a skenování zbytečností. Každý dostane svůj projekt a svou odpovědnost,“ říká Lukáš Rambousek, který po úspěšném absolvování letní stáže v Aholdu zůstal a dnes má na starosti optimalizaci sortimentu a reporting.

Bližší informace najdete na stránkách www.albert.cz v sekci Kariéra, kde právě probíhá registrace do studentské databáze. Na začátku května zájemci obdrží e-mail s nabídkou konkrétních projektů.

 

Intership Albert_ 00013

 

Zdroj: AHOLD Czech Republic, a.s.

Praha, 8. dubna 2016