V Bageterii Boulevard už nemusíte ani vystupovat z auta

Bageterie Boulevard otevřela v Praze své první samostatně stojící restaurace s konceptem BB Drive. Pobočky postaveny přímo na míru se otevřely v Hornoměcholupské ulici v Praze 15 vedle nákupního střediska Kaufland a ve Vestci u Prahy ve Vídeňské ulici. Cílem Bageterie Boulevard je postupně rozšířit BB Drive restaurace do dalších měst a na nejfrekventovanější dálnice a dopravní uzly.

Až doteď otevírala Bageterie Boulevard své pobočky v již vzniklých prostorách, ať už v kamenných nebo ve food courtech obchodních center. Provozovny na Hornoměcholupské a na Vídeňské jsou první, které vznikly na tzv. zeleném poli, tedy vybudovány zcela od základu. Obě restaurace mají velmi moderní design a svým vybavením splňují i požadavky náročných zákazníků. Jejich součástí je velká venkovní zahradka, dětské hřiště, dětský koutek i toaleta uzpůsobená pro děti. Nové restaurace nabízí rovněž samostatný Creperie pult se stále oblíbenějšími čerstvými palačinkami, ale také jinými dezerty z  dílny  Bageterie Boulevard.

„BB Drive restaurace jsou pro nás milník v rozvoji konceptu. Už víme, jak fungují food courty a kamenné restaurace. Novým logickým krokem je oslovení dalšího segmentu zákazníků, kterými jsou řidiči. Dvě podobné pobočky už sice provozujeme v Plzni, ty ale nestojí samostatně a jsou součástí obchodního centra. Nový koncept volně stojících BB provozoven jsme poprvé v Čechách použili právě na nově otevřených pobočkách v Praze,“ doplňuje Jiří Štěpánek, provozní ředitel Bageterie Boulevard.

Sortiment BB Drive je stejný jako v ostatních restauracích. Novinka, která určitě osloví právě řidiče, je i tzv. Box4Family – speciální boxy pro celou rodinu. Ty jsou nabízeny v několika variantách a skvěle se hodí do auta na dlouhé cesty. V rámci upozornění na nově otevřené drive restaurace bude také probíhat v týdnu od 24. – 30. 9. 2018 speciální promo akce – 50% sleva na nákup pro všechny řidiče.

 

Zdroj: Bageterie Boulevard

Praha, 17. září 2018