Ticket Restaurant Card

Nové stravenkové karty Ticket Restaurant Card umožňující platby v široké síti restaurací jsou již na trhu. Řešení přinášejí společnosti Edenred a MasterCard

První velký projekt elektronických stravenek rozjel v České republice jeden z největších hráčů na trhu zaměstnaneckých benefitů, společnost Edenred. S novými stravenkovými kartami Ticket Restaurant Card již platí zaměstnanci v Brně a brzy budou následovat další tuzemská města a regiony. „Jde o výraznou změnu při placení obědů během pracovního dne a o další výrazný krok k digitalizaci zaměstnaneckých benefitů,“ uvádí generální ředitel společnosti Edenred Martin Bulíř.

Stravenková karta Ticket Restaurant Card zlepší komfort při placení obědů všem zaměstnancům
v ČR. „Placení kartou plánujeme postupně zavést v celé síti, kde se nyní používají papírové stravenky,“ říká Martin Bulíř s tím, že stravenkovou kartu uvedla společnost Edenred na tuzemský trh ve spolupráci s firmou MasterCard.

Myšlenka stravenkové karty je velmi jednoduchá. Místo papírových stravenek získá zaměstnanec platební kartu Ticket Restaurant® Card, na kterou mu zaměstnavatel posílá každý měsíc částku
v hodnotě stravného. Prostředky pak zaměstnanec použije k nákupu teplého jídla a potravin k přímé spotřebě. Výhodou je, že zaměstnanec nemusí měnit své chování. Platí kartou, jak je již zvyklý při běžných nákupech.

Kromě možnosti zaplatit přesnou útratu a úspory času přináší stravenková karta Ticket Restaurant Card zaměstnancům i další výhody. „Ke každé kartě je na stránkách www.trc.cz k dispozici on-line účet, na kterém se zobrazí zůstatek uživatele i přehled o všech uskutečněných transakcích. Zůstatek lze zjistit i přes SMS,“ doplňuje Zuzana Hudecová, produktová manažerka Ticket Restaurant Card.

Navíc si může každý uživatel karty Ticket Restaurant Card stáhnout do svého mobilu aplikaci TicketCard by Edenred, která bude dostupná volně na Google Play a brzy i pro iOS na AppleStore od 1. července 2015.

Tato mobilní aplikace ke karetnímu účtu zobrazuje aktuální zůstatek a dále také vyhledávač provozoven, díky kterému si každý může zjistit, kde má nejbližší restaurace, které kartu přijímají.

 

Zdroj: Edenred CZ

Praha, 19.června 2015