Svět módního byznysu v časopisu Fashion Retail

Módní trendy i zajímavé rozhovory s odborníky z oblasti byznysu s módou najdete v aktuálním vydání časopisu Fashion Retail na www.fashionretail.cz.

Sustainable fashion, aneb udržitelná móda. Stále více skloňované téma, které hýbe celým světem. Dočtete se nejen o filozofii módy šetrné k přírodě, ale i o zajímavých postřezích jedné z jejích propagátorek, Kamily Boudové. Dnes už nejsou tajemstvím nákupy v utajení – mystery shopping zprostředkuje běžnou, ale pro byznys podstatnou zákaznickou zkušenost. Jakou, to se dozvíte v rubrice Pod lupou.

S úspěšným byznysmenem Ladislavem Blažkem jsme si povídali o jeho cestě za úspěchem i o tom, co je nejdůležitější, aby ve velkém konkurenčním boji dokázala firma obstát. A svůj vztah k módě prozradila i nová tvář značky Blažek, úspěšný basketbalista Tomáš Satoranský.

Veletrhy, fashion weeky i další módní akce odtajnily kolekce pro jaro-léto 2018 a aktuální vydání přináší to nejzajímavější z nich.

Fashion Retail je moderní časopis specializovaný na obchod s módou. Najdete v něm informace ze světa obchodu, dodavatelů, logistiky, o nových technologiích pro obchod a řadu dalších témat zaměřených na problematiku retailu specializovaného na fashion.

Cílové skupině profesionálů časopis nabízí ve spojení s domovskou stránkou www.fashionretail.cz aktuální informace užitečné pro jejich každodenní práci.

Časopis vychází paralelně v elektronické a tištěné verzi. Tištěnou verzi si lze objednat na http://www.fashionretail.cz/predplatne-casopisu/.

 

 

Praha, 17. prosince 2017