Společnost Isoline Eu získala nejvyšší ocenění GOLD AWARD SIAL INNOVATION

Ovocný koncentrát Trojka společnosti ISOLINE EU, S.R.O. získala nejvyšší ocenění GOLD AWARD SIAL INNOVATION v soutěži SIAL CHINA INNOVATION.

image3Cílem soutěže SIAL INNOVATION je objevovat mezi vystavovateli mezinárodního potravinářského veletrhu SIAL CHINA 2016 nejmodernější potravinářské výrobky a analyzovat spotřebitelské trendy. Pomerančová a malinová Trojka postoupila ještě před zahájením veletrhu do TOP 10 nejzajímavějších výrobků, které mají potenciál uspět na asijském a čínském trhu. Porota přitom posuzovala nejen nápad a zajímavý design, ale i přidanou hodnotu, vliv na zdraví zákazníků a ochranu životního prostředí.

Ovocný koncentrát Trojka ve dvou příchutích – pomerančová a malinová – je ukryt v unikátním tříkomorovém dávkovacím uzávěru ISOLINE 3d TOP, který obsahuje tři dávky nápoje.

Stačí jen doplnit lahev pitnou vodou, pootočit pojistku, protlačit píst a nápoj je připraven. Spotřebitel si může zvolit i intenzitu nápoje, který je navíc obohacen o vitamín D, zinek a extrakt z hlívy ústřičné. Trojka neobsahuje žádné konzervanty.

Získané ocenění GOLD AWARD SIAL INNOVATION má celosvětový význam. Trojka se díky němu bude prezentovat na všech SIAL veletrzích, které probíhají v Kanadě, Torontu a Montrealu, v Číně, Filipínách, Indonésii, Francii a Středním východě.

 

Zdroj: ISOLINE

Praha, 19. května 2016