Sklizeno otevírá první slovenskou prodejnu v Bratislavě

První zahraniční prodejnu Ozajsté jedlo-Sklizeno otevřelo Sklizeno ve středu v Suchém Mýtě v centru Bratislavy. Páteř sortimentu se i zde opírá o kvalitní potraviny především od menších a středních lokálních dodavatelů.

Sklizeno_Bratislava_2I proto ve slovenském prodejně najdete  především potraviny od slovenských dodavatelů, které v českých prodejnách nenajdete. Slovenská prodejna je první zahraniční franšízou Sklizeno a vzhledem k zájmu franšízantů zřejmě nebude poslední.

Ozajsté jedlo-Sklizeno najdete v centru Bratislavy a jako vždy tu najdete nabídku kvalitních potravin pro kompletní rodinný nákup. Součástí prodejny je kavárna a bistro, které svou nabídku připravují především z potravin dostupných ve Sklizeno a od dodavatelů Sklizeno.

Bistro bude celodenně nabízet saláty, sendviče a hotdogy z vybraných uzenin, kavárna pak výběrovou kávu z nezávislých slovenských pražíren a zákusky od místních cukrářů.

V nabídce bude klasický, ale také  RAW, superfood a bezlepkový sortiment.

První slovenská prodejna je franšízou české značky Sklizeno a potenciální vlajkovou lodí budoucího slovenského rozvoje. „Rádi bychom na Slovensku otevřeli v následujících letech další prodejny a hledáme další partnery především ve velkých slovenských městech. Vzhledem k hodně lokální povaze našeho obchodu jsme zvolili pro Slovensko model master franšízy, která si sama zdrojuje kvalitní místí potraviny, které my na Moravě a v Česku neznáme tak dobře a je třeba je vybírat přímo v místě prodeje,” vysvětluje zakladatel Sklizeno David Kukla strategii rozvoje sítě.

 

Zdroj: Sklizeno

Praha, 21. ledna 2016