Sklizeno otevírá na Chodově největší prodejnu zdravého životního stylu u nás

11. října otevírá Sklizeno svou dosud největší prodejnu, která bude vlajkovou lodí nového, sjednoceného Sklizeno. Prodejna o výměře 221 m2 chce být největší prodejnou zdravého životního stylu u nás. Kromě vlastní prodejny v sobě bude zahrnovat i kavárnu s posezením, kout s take away občerstvením a bude sloužit i jako pickup point pro vyzvedávání objednávek z e-shopu. Nová prodejna bude zároveň vzorem pro další vznikající prodejny Sklizeno.

V OC Chodov se za týden otevře první prodejna Sklizeno, která v sobě propojí veškeré dosud nabízené služby Sklizeno. Na velkorysém prostoru budou moci zákazníci vybírat z nejširšího a nejhlubšího sortimentu zaměřeného na kvalitu, poctivost a zdraví v České republice. “Chodov bude naše vlajková loď a vzor pro další prodejny, které plánujeme pro takto vysokotrafficová místa. Prezentujeme v ní skoro všechno, co umíme, a chceme zákazníkům ukázat, že nákupy mohou být i zážitek a radost, že mohou při nakupování objevovat, ochutnávat a užívat si,” vysvětluje Petr Borkovec, ředitel Sklizeno Foods.

Sklizeno Chodov bude už 53. prodejna skupiny Sklizeno Foods, tedy sítě vzniklé spojením dříve konkurenčních sítí Sklizeno, MY FOOD Market a Náš Grunt. Bude ale vůbec první prodejnou, kde Sklizeno realizuje své představy o směřování Sklizeno jakožto komplexním konceptu obchodů zdravého životního stylu. Realizovaný koncept nekončí jen u klasických nákupů, ale nabízí komplexní systém služeb, které mají společného jmenovatele v kvalitních potravinách.

Na Chodově proto zákazníci od 11. října mohou:

  • vybírat z bezmála 2000 produktů, které všechny odpovídají kodexu kvality potravin, jak si ho stanovilo Sklizeno,
  • koupit širokou nabídku krájených sýrů a uzenin na váhu,
  • dát si výběrovou kávu a zákusky vyráběné přímo ve Sklizeno v klidném prostoru kavárny,
  • vyzvedávat své objednávky potravin z e-shopu sklizeno.cz,
  • vybírat ze široké nabídky svačin, obědů i dezertů s sebou, jako jsou saláty, wrapy, sendviče, koláče apod., které vyrábí samo Sklizeno.

Tento typ prodejny je určený pro místa s vysokou koncentrací lidí, jako jsou obchodní centra, případně centra velkých měst s možností parkování. Po otestování konceptu má Sklizeno v plánu mít prodejny tohoto typu ve všech českých krajských městech. Vedle toho se bude síť rozšiřovat i formou menších prodejen provozovaných formou kooperativní franšízy. Ty směřuje především do rezidenčních oblastí a menších měst. Podle odhadů by měla síť do roku 2019 čítat 80 prodejen.

 

Zdroj: Sklizeno.cz

Praha, 5. října 2017