Rohlik.cz začíná prodávat vlastní čerstvé pečivo, péct bude přímo na objednávku

Online supermarket Rohlik.cz zahajuje ve spolupráci s Merhautovým pekařstvím provoz své vlastní pekárny. Do stávající nabídky zařadí celkem jedenáct druhů sladkého i slaného pečiva, které bude nyní vždy čerstvě napečené a k dostání kdykoliv během dne. Nová služba bude prozatím dostupná pro pražské zákazníky.

Rohlik.cz nekončí s novinkami. Po zavedení nového způsobu doručování nákupů do tzv. Chlebníků, tematických týdnů a rozšíření své nabídky o výrobky Marks&Spencer spouští další zbrusu novou službu. Přímo v prostorách svého skladu otevře ve spolupráci s Merhautovým pekařstvím vlastní pekárnu, díky které bude nyní moci nabídnout svým zákazníkům čerstvé pečivo přímo z pece po celý den.

„Chtěli jsme zákazníkům přinést zase něco navíc a i díky zpětné vazbě, kterou od nich dostáváme, se zrodila pekárna. Vsadili jsme hlavně na tradiční chuť a přípravu, i proto zařadíme například ručně tlačené kynuté koláče s tvarohovou, makovou, povidlovou nebo borůvkovou náplní,“ řekl zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.

Zatím přibude do nabídky supermarketu jedenáct druhů pečiva – čtyři slané, mezi kterými nemohou chybět rohlíky nebo například cereální corny housky, pět příchutí tradičních českých koláčů, briošky a vynikající čerstvý loupák. Výrobky označené štítkem „Čerstvě upečeno u nás“ budou vznikat bezprostředně po přijetí objednávky, zákazník proto dostane vždy skutečně čerstvé pečivo.

 

Zdroj: Rohlik.cz

Praha, 31. října 2017