Raffaello spouští novou aplikaci.

Na květen si Raffaello pro všechny milovníky sladkého potěšení nachystalo překvapení v podobě kampaně Přání od srdce a speciální mobilní aplikace.

RAFFAELLO_25-letJejím prostřednictvím můžete svým partnerům, rodičům, dětem, přátelům i všem ostatním, které máte rádi a na kterých vám záleží, poslat nahrávku se vzkazem. Pět nejlepších vzkazů, které uspějí v souběžně probíhající soutěži, pak zazní v rámci reklamy Raffaello přímo z televizních obrazovek.

Raffaello letos oslaví 25. narozeniny. Už čtvrt století tak můžete balením lahodných kokosových pralinek s jemným krémem a mandlí schovanou uvnitř vyjádřit své city k druhým beze slov.

Pokud ale chcete svým blízkým i něco hezkého říct, nyní máte jedinečnou příležitost udělat to opravdu originálně – prostřednictvím speciální aplikace Přání od srdce, která bude fungovat od 1. května.

Stačí si z App Store nebo Google play stáhnout bezplatnou mobilní aplikaci, nahrát vzkaz a věnovat Raffaello tomu, koho máte rádi. Když si i obdarovaný nainstaluje aplikaci do telefonu a následně jej namíří na balení pralinek, vzkaz se mu automaticky přehraje. „Více než tisíc slov, to je slogan, který Raffaello provází celý jeho život, celých pětadvacet let. Přestože pralinkami lze vyjádřit takřka vše, někdy se hodí přidat i pár slov, proto jsme se rozhodli vytvořit aplikaci, díky níž může od května každý věnovat k balení Raffaello také originální přání či vzkaz. Je to vlastně takový narozeninový dárek nejen pro Raffaello, ale i pro všechny milovníky těchto legendárních pralinek,“ řekla k chystané kampani Jana Špačková, marketingová ředitelka společnosti Ferrero.

Všechny nahrané zprávy lze zároveň přihlásit i do soutěže, která poběží od 1. do 30. května 2017 na webu. Pět nejlepších přání, která vybere odborná porota, pak budou moci vaši blízcí vidět v reklamě Raffaello přímo z televizních obrazovek.

Více informací o aplikaci a soutěži naleznete na www.raffaello.cz.

 

Zdroj: Ferrero Group

Praha, 15. dubna 2017