Pučálka přichází s novou značkou Amarago a pilotním kamenným obchodem

Na konci léta přichází společnost Pučálka s.r.o, výrobce, vývozce a dovozce holistických krmiv a doplňků pro psy a kočky, hned se dvěma velkými novinkami. Otevírá pilotní kamenný obchod v Praze a také uvádí novou značku zaměřenou na konečného spotřebitele, Amarago.

Pet_prodejna_Amarago_(3)Značka Amarago je, stejně jako Krmiva Pučálka, orientovaná na prodej přírodních krmiv a kvalitního vybavení pro psy a kočky. Kromě pet produktů nabídne Amarago i poradenství ve výživě psů a koček. Hlavní pilíř nové značky bude tvořen e-shopem amarago.cz, kde bude k nalezení celý sortiment společnosti Pučálka s.r.o. E-shop bude spuštěn na konci září.

„Značku Amarago jsme vytvořili hned z několika důvodů. Tím hlavním bylo oddělení distribučního a prodejního kanálu. Cítili jsme, že když jako výrobci a dodavatelé řady značek na trh je marketingově podporujeme souhrnně pod značkou Pučálka, je náš e-shop krmiva-pucalka.cz trochu ve výhodě. V našem sortimentu již také dlouho nenabízíme pouze krmivo, ale specializujeme se i na potřeby pro psy a kočky, jako jsou pelíšky či hračky. Nový brand vychází také ze strategie expanze B2C činností mimo ČR a SR. Název e-shopu krmiva-pucalka není pro toto ideální,“ prozrazuje Martin Pučálka, šéf a zakladatel Krmiva Pučálka.

První kamenný obchod

Kromě nového e-shopu amarago.cz přichází Pučálka s.r.o i s prvním oficiálním kamenným obchodem v Praze. Ten je pod jménem Amarago otevřen již od srpna v pražském Hloubětíně. Zde si lidé mohou zakoupit všechny značky a doplňky, které jsou k dostání v distribuční síti Krmiva Pučálka.

Mezi klíčové značky v sortimentu Amarago patří holistické krmivo Marp a Doxneo, které vyrábí podle vlastní receptury Pučálka s.r.o. Dále pak značky Artemis a Almo Nature – specialista na kočičí mokré krmivo. Obě tyto značky pro změnu Pučálka s.r.o. do ČR oficiálně dováží a distribuuje.

„Kromě širokého sortimentu granulí, konzerv a pamlsků výše uvedených značek u nás zákazníci také naleznou psí potřeby jako jsou matrace, pelíšky, obojky, vodítka, misky, hračky – prostě vše, co je potřeba k tomu, aby byl domácí mazlíček spokojený. Velmi populární jsou také čisticí a hygienické produkty Simple Solution,“ dodává Martin Pučálka. V prodejně je i speciální koutek, kde se lze s odborným personálem poradit v oblasti správné výživy psů a koček.

 

Zdroj: Pučálka s.r.o.

Praha, 15. září 2017