První pojištění psů a koček od pejskařů a kočičkářů vstupuje na český trh

Na tuzemském trhu začíná fungovat nové všeobecné pojištění psů a koček pod názvem PetExpert. Tato novinka se od tradičních pojistných produktů liší svou transparentností, jednoduchým řešením pojistných událostí a minimální administrativní zátěží pro majitele domácích mazlíčků i pro veterináře. Milovníci psů a koček našli způsob, jak zajistit pro nemocné, nebo zraněné domácí miláčky tu nejlepší možnou veterinární péči.

„Existující pojištění zvířat v naší zemi nám vždycky připadala komplikovaná a nepřehledná. Chyběl tady produkt, který by majiteli domácího mazlíčka pomohl těžkou situaci ustát co nejvíce v klidu. A nemuset přitom řešit administrativní balast. Proto se tým zakladatelů projektu PetExpert rozhodl spojit své znalosti a zkušenosti ze zvířecího světa, ze světa pojišťovnictví a vývoje softwaru a dohodl pojistné krytí u ČSOB Pojišťovny. Tak jsme si vlastně vytvořili nové pojištění sami“, říká MVDr. Kristína Škubalová, členka manažerského týmu PetExpert. „Díky našim službám může být majitel klidný, že jeho pejsek či kočička dostanou vždy tu nejlepší péči a léčbu. Nepřekvapí jej přitom neočekávané výdaje,“ dodává.

Všeobecné zvířecí pojištění PetExpert využívá vlastní digitální platformu (aplikaci). K té jsou připojeni smluvní veterináři. Pomocí této aplikace veterinář v reálném čase, rychle a jednoduše, vytvoří pojistnou událost včetně všech náležitostí, získá autorizaci pro pojistné plnění a následné proplacení nákladů přímo veterináři.  Veterinář může využít nejvhodnější léčebné postupy bez toho, že by byl limitován aktuálními finančními možnostmi majitele domácího mazlíčka.

Sjednat pojištění lze on-line, nebo na terminálech během návštěvy vybraných veterinárních ordinací smluvních partnerů. Celá akce přitom nezabere více jak pět minut. Veškerý kontakt ohledně pojištění pak trvale zajišťují lidé, kteří díky osobním zkušenostem s domácími mazlíčky dokonale rozumí jejich potřebám i potřebám jejich majitelů. Členové týmu osobně poskytují zákaznickou péči, své klienty nesvěřují do rukou prostředníků. PetExpert chce být jistotou pro majitele mazlíčků, že při nenadálých situacích bude o jejich čtyřnohého kamaráda dobře a kvalifikovaně postaráno. Je to první pojištění psů a koček od pejskařů a kočičkářů pro ostatní.

 

Zdroj: Crest Communications a.s.

Praha, 6. dubna 2018