Prodejna Rossmann v pražském OC Luka v novém

Drogerie parfumerie Rossmann nabídne zákazníkům v pražském Obchodním centru Luka pohodlnější nakupování a širší výběr zboží. Slavnostní otevření zmodernizované prodejny, která se za větší obchodní plochou přesunula o zhruba 100 metrů, proběhlo ve středu 18. října. 

Na více než dvojnásobek navýšila svoji obchodní plochu prodejna drogerie parfumerie Rossmann v pražském OC Luka. Na bezmála 400 m2 zákazníci získají nejen širší sortiment, ale také kvalitnější služby a příjemnější prostory pro nakupování. K novým pokladním pultům, nákupním košíkům či regálům přibylo také moderní LED osvětlení nebo automat na vodu. Na své si přijdou i nejmenší zákazníci, pro které je připraven dětský koutek Rossmánek. „Chceme, aby se u nás zákazníci cítili vždy dobře. Přesun do větších a zmodernizovaných prostor nám v tomto ohledu otevřel mnoho nových možností,“ uvedla vedoucí marketingového oddělení společnosti Rossmann Marcela Syrovátková.

Obchod nabídne celkem 15 značek dekorativní kosmetiky včetně privátní značky Rival de LoopYoung a dále např. Dermacol, Max Factor, Revlon, Maybelline, L´Oréal, Essence,Catrice, GabriellaSalvete. Zákazníci se nově mohou těšit na sortiment účinných a ekologicky šetrných pracích a čisticích prostředků pro domácnost Feel Eco a Winni´s Naturel. V oblasti zdravého životního stylu budou k dostání výrobky privátní značky enerBIO.

Praha, 24. října 2017