Praha přivítá špičky online marketingu

Dva z deseti nejvlivnějších PPC expertů na světě, Andy Taylor a Mark Irvin, vystoupí v květnu 2018 na konferenci Performance 2020. Druhý ročník akce, která je největším tuzemským setkáním zaměřeným na výkonnostní marketing, přivítá zhruba 10 hlavních řečníků, z toho 5 ze zahraničí.

Tématem přednášek budou nejaktuálnější trendy současnosti, jako je lokální vyhledávání, propojení online a offline kanálů, mobilní reklama nebo měření ROPO efektu. Akce se koná 22. května v Praze.

Performance 2020 navazuje úspěšný první ročník, kterého se účastnilo více než 350 návštěvníků. „Už loni se nám podařilo pražskému publiku představit zajímavé zahraniční spíkry, kteří patří mezi uznávané odborníky. Také letos přivítáme osobnosti, které patří do TOP 10 největších influencerů v oblasti PPC reklamy. Jsou jimi Andy Taylor z Merkle a Mark Irvin z Wordstream. U obou půjde o jejich vůbec první vystoupení v České republice,“ vysvětluje Petra Pacáková z konzultační společnosti ACOMWARE, která za konferencí Performance 2020 stojí. Z dalších zahraničních spíkrů dorazí například Dominik Wöber (Google), Mariia Bocheva (OWOX) nebo Warren Knight (Think Digital First), který v prvním ročníku pobavil hosty svým tanečním vystoupením.

Jedním z hlavních témat konference bude propojení online a offline kanálů. „Právě Andy Taylor jako jeden z hlavních řečníků promluví o významu lokální reklamy. Řešit budeme také to, jak adekvátně měřit přechod zákazníků z online prostředí přímo do kamenné pobočky,“ vysvětluje David Vurma z ACOMWARE. Na řadu přijde také využívání mobilní reklamy, o kterém promluví Googler Dominik Wöber. Warren Knight se zase letos zaměří na problematiku marketingu na sociálních sítích. Z tuzemských odborníků nebude chybět například Hana Zachová (Glami), která vysvětlí, jak využívat videoreklamu na YouTube coby výkonnostní kanál.

Konference Performance 2020 proběhne 22. května v Národním domě na Vinohradech. Vstupenky jsou již v prodeji, za cenu 4900 Kč bez DPH. Více informací na www.performance2020.cz.

 

 

Zdroj: Konference Performance 2020

Praha, 21. dubna 2018