Prague The Style Outlets představuje první značky

Prague The Style Outlets (PTSO) oznámilo část značek, které budou součástí nabídky nového centra. Mezi prvními obchody, které se zde objeví, jsou žádané módní brandy jako jsou: Adidas, Benetton, Bogner, Frankie Morello, Geox, Hamleys, Karl Lagerfeld, Marina Militare, Nike, Palmers, Pepe Jeans, Trussardi nebo Versace Jeans.

Pro některé z nich bude otevření pobočky v PTSO vstupem na český trh. Outletové centrum také přichází s bohatou gastronomickou nabídkou, důkazem je například pobočka Coffee Fellows nebo HMS/Autogrill, světový provozovatel sítě restaurací pro cestovatele, který na český trh přináší nové koncepty v tomto segmentu.

„Těší nás, že zákazníkům můžeme nabídnout řadu předních mezinárodních i českých značek. PTSO bude přitahovat jak české zákazníky, tak turisty. Věříme, že u nás poznají ten pravý zážitek z nakupování, který přinese kombinace značek, výjimečná nabídka občerstvení, nadstandardní služby a samozřejmě celoročně výhodné ceny.  Vše doplní zajímavé interiéry inspirované historickou Prahou,“ uvádí Lenka Kholová, ředitelka Prague The Style Outlets a dodává: „Práce na novém outletu jsou ve finále s plánovaným termínem otevření na jaře 18. května. V současnosti dokončujeme všechny detaily, díky kterým bude nakupování v PTSO jedinečné.“

Se slavnostním otevřením souvisí také rozsáhlá marketingová kampaň, kterou PTSO brzy spustí a která vychází z evropské kampaně. Kromě prezentace v rámci reklamních ploch zahrne také, komunikaci na sociálních sítích a řadu zábavných akcí pro veřejnost.

V první fázi bude centrum disponovat téměř 20 000 m2 pronajímatelné plochy (GLA), 100 obchodními jednotkami a zákazníci se mohou těšit na 2 400 parkovacích míst. Druhá fáze zvýší celkový prostor na 30 000 m2 GLA a 180 jednotek. Centrum zákazníkům nabídne služby a vybavení, jako je bezplatné Wi-Fi připojení, mobilní nabíjecí stanice, dětské koutky, chill out zóny, terasu, restaurace, kavárny a veřejné dopravní spojení.

Nové outletové centrum leží nedaleko letiště Václava Havla Praha. Výhodou lokality je také to, že se nachází pouze 25 minut od centra města se spádovou oblastí čítající 4,6 milionů obyvatel a v dojezdové vzdálenosti 90 minut.

Prague The Style Outlets je společným projektem společností The Prague Outlet a NEINVER. Ve finále centrum, do kterého firmy investovali přes 70 milionů eur, nabídne přes 600 pracovních příležitostí. Před otevřením plánuje PTSO uspořádat veletrh pracovních příležitostí.

 

Zdroj: NEINVER

Praha, 17. března 2018