Obchody Albert nabídnou oblečení značky Cherokee

Více než osm desítek hypermarketů Albert v České republice exkluzivně nabídne zákazníkům oblečení módní značky Cherokee. Firma Cherokee Global Brands a společnost Ahold, která obchodní síť Albert v Česku provozuje, se dohodly na dlouhodobé spolupráci.

Zákazníci se tak od letošního podzimu mohou těšit na široký sortiment zejména dětského oblečení, nebude ale chybět ani dámská a pánská móda.

Lepší služby pro zákazníky

„Zákazníkům chceme přinášet ty nejlepší služby, reagujeme na jejich přání, potřeby i životní styl a neustále se snažíme zkvalitňovat nabídku v našich obchodech. Velmi nás proto těší, že společně s Cherokee můžeme našim zákazníkům nabídnout atraktivní sortiment této módní značky,“ říká Milan Hladil, komerční ředitel společnosti Ahold v České republice. „Cherokee má za sebou ve střední Evropě svou historii a jsme moc rádi, že ve spolupráci s hypermarkety Albert v České republice nyní můžeme povědomí o značce dále rozvíjet,“ doplňuje Howard Sigel, provozní ředitel společnosti Cherokee.

Ahold bude moci plně využívat 360stupňové platformy Cherokee Global Brands a snadno tak pracovat se všemi interními marketingovými nástroji.

Školní výbava pod jednou střechou

Uvedení značky Cherokee do více než 80 hypermarketů Albert bude spojené se začátkem nového školního roku. „Rodiče u nás najdou pohodlně a pod jednou střechou nejen školní potřeby a pomůcky, ale také dětské oblečení, které bude zpočátku tvořit největší část sortimentu značky Cherokee,“ uzavírá Milan Hladil. Kromě dětské módy značka Cherokee do obchodů Albert přinese také dámský a pánský textil, jehož nabídku je v plánu postupně rozšiřovat.

Cherokee Global Brand je mezinárodní platforma, která spravuje rostoucí portfolio módních a lifestylových značek včetně Cherokee. Společnost provozuje licenční a franšízové smlouvy s předními maloobchodníky i výrobci ve více než 50 zemích světa.

 

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 24. dubna 2016