Obchodní síť Žabka otevřela novou prodejnu v centru Prahy

Nová prodejna obchodní sítě Žabka je od začátku týdne otevřena v centru Prahy v Jindřišské ulici.  Zákazníci se mohou těšit na pohodlné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce. Ideální pro rychlý nákup bez čekání navíc v příjemném prostředí moderního obchodu.

Pohodlné a rychlé nákupy, široký výběr a dobrá poloha to jsou jen některé z konkurenčních výhod prodejen Žabka. Bezezbytku to platí i pro nově otevřenou prodejnu poblíž Jindřišské věže.

„Jsme rádi, že se nám daří rozvíjet naše obchody. Právě Praha a její centrum je pro nás klíčovou oblastí. Věříme, že díky široké nabídce našich služeb dokážeme uspokojit zákazníky z řad místních obyvatel, ale i turistů,” říká Radim Lunda, generální manažer sítě prodejen Žabka.

Na necelých 100 metrech čtverečních pořídí zákazníci vedle širokého sortimentu produktů včetně čerstvých potravin i bohatou nabídku finančního servisu jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů. Díky skvělé poloze v centru Prahy tak mohou všichni zákazníci využívat všech těchto služeb pravidelně každý den.

 

Zdroj: Tesco Franchise Stores ČR s.r.o.

Praha, 21. září 2017