Obchodní centrum Central Kladno přivítalo desetimiliontého návštěvníka, 1000 dní od otevření

Obchodně-společenské centrum Central Kladno skupiny Crestyl přivítalo včera odpoledne svého desetimiliontého návštěvníka. Stalo se tak přesně 1004 dní od otevření centra veřejnosti. Jubilejním návštěvníkem se stala slečna Kocourková z Nového Strašecí, která přijela nakupovat se svým přítelem a synem.

Hranice deseti milionů návštěvníků byla pokořena 18. prosince odpoledne. „Jsme opravdu rádi, že k nám lidé rádi chodí, návštěvnost 10 milionů za necelé tři roky od otevření předčila naše očekávání,“ říká Aneta Kottová, ředitelka Central Kladno. „Jubilejního návštěvníka jsme odměnili poukázkou 10.000,- Kč na nákupy v Central Kladno a vánočními ozdobami od ozdobacz.cz. Přejeme slečně Kocourkové s rodinou, aby si výhru užili.“

Central Kladno bylo otevřeno na jaře 2015 ve středočeském Kladně. Na svých více než 26 000 m2 obchodní plochy přineslo přes 100 domácích i zahraničních značek, které dosud v lokalitě nefigurovaly, služby i místo k zábavě a společenskému vyžití obyvatel. Zajímavostí centra je například rozsáhlý pohyblivý model pražského Hlavního nádraží sestavený z kostiček LEGO. Po svém dokončení v roce 2015 se Central Kladno umístilo v kategorii Obchodní centra na prvním místě soutěže „Best of Realty – Nejlepší z Realit“ a získalo tak jednu z nejvýznamnějších cen, které se u nás v odvětví developmentu předávají. Celkové investiční náklady projektu byly přibližně 1,5 miliardy korun.

 

Zdroj: Skupina CRESTYL

Praha, 21. prosince 2017