Novinky firmy 4ISP na Mezinárodním strojírenském veletrhu podpořil i Michael Jay Spellman

Vzestup významu výhradního distributora vláknových řezacích laserů HSG pro Českou a Slovenskou republiku firmy 4ISP s.r.o. potvrdil na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu svou účastí i technický ředitel americké firmy Autodesk, pan Michael Jay Spellman.  Celý týden strávil v samostatné hale Y a testoval nový nestingový program TruNest vytvořený odborníky 4ISP na míru pro stroje a své zákazníky.

4ISP skutečně připravila projekt spolupráce americké firmy Autodesk a čínské firmy HSG, který řeší ekonomické úspory a efektivitu využívání zpracovávaného materiálu – kovových desek a profilů, a zároveň propojení s již existujícími systémy ve firmách.  Vedle této spolupráce představila firma 4ISP i řadu novinek jako nejluxusnější řadu HSG Laserů využívající zdrojů Raycus, JPT a IPG, hlavy HighYag či Precitec, ale i mnoho dalšího.

Od těch nejmenších po ty nejvýkonnější stroje s mimořádnou přesností a rychlostí řezu. Představila také svůj nadstandardní servis, spočívající v komplexní péči o konkrétního zákazníka, tedy od výběru vhodného technického řešení, přes zajištění financování, dopravu stroje a montáž přímo ve výrobě, připojení sítí a technických plynů, zaškolení obsluhy až po podpis předávacího protokolu. Tento servis v budoucnu ještě více rozvine i díky právě započaté výstavbě největšího showroomu v Evropě. Již v loňském roce informovala firma o ojedinělém projektu EURAZIO, který se od minulého týdne začal realizovat a dokončen bude v létě roku 2018.

„Asi největším krokem a překvapením letošního ročníku MSV nebude pro naše zákazníky samostatná hala Y, kterou si opět, jako v loňském roce zabereme pouze pro naše stoje, ale zcela jistě osobní účast technického ředitele firmy Autodesk pana Michaela Jay Spellmana po celou dobu veletrhu na našem stánku,“ uvádí  Petr Tůma, jednatel společnosti 4ISP.

„Pan Spellman bude po celou dobu veletrhu testovat nový nestingový program TruNest vytvořený na míru pro naše stroje a zákazníky. Firma Autodesk ve spolupráci se 4ISP připravila projekt spolupráce americké firmy Autodesk a čínské firmy HSG, který řeší ekonomické úspory a efektivitu využívání zpracovávaného materiálu (kovových desek a profilů) a zároveň propojení s již existujícími systémy ve firmách. Vláknové lasery HSG dodávané firmou 4ISP s.r.o. budou díky úzké spolupráci s firmou Autodesk Inc. v budoucnu schopny plně spolupracovat s nestingovým programem TruNest a dalšími produkty této společnosti. Implementační práce provádí přímo firma AUTODESK pod vedením Michaela Jay Spellman​​a,“ dodává Petr Tůma.

„4ISP skutečně připravila projekt spolupráce americké firmy Autodesk a čínské firmy HSG, který řeší ekonomické úspory a efektivitu využívání zpracovávaného materiálu (kovových desek a profilů) a zároveň propojení s již existujícími systémy ve firmách,“ uvádí Michael Jay Spellman, technický ředitel Autodesk​. „Musím víc než jen gratulovat. 4ISP disponuje i velkými zkušenostmi s čínským trhem, ze kterých budeme velice rádi čerpat. Mým cílem je na oplátku být co největším přínosem pro zákazníky 4ISP,“ dodává Michael Jay Spellman

„V loňském roce jsme slibovali našim zákazníkům největší showroom našich strojů v Evropě v podobě projektu EURAZIO. S velkým potěšením mohu říct, že slibu jsme dostáli a základní kámen byl položen 3.10. tohoto roku,“ uvádí Dagmar Smrčinová, marketingová a projektová ředitelka společnosti 4ISP.

„Naší největší předností je zákaznicky orientovaný servis. Vidíme, že pokud stroje řádně ukážeme, a to ve vícero variantách a dopřejeme firmám čas si produkci v showroomu či na zapůjčených strojích vyzkoušet, a nabídneme následný servis, vše funguje. Na základě této zkušenosti vznikl i nápad na rozsáhlý projekt EURAZIO. Zákazníci zde naleznou více než padesát typů CNC průmyslových laserů, frézek a dalších strojů. Zákazníkům v něm nabídneme vyzkoušet si vlastní materiály na našich strojích, abychom s výběrem vhodného stroje co nejlépe uspokojili potřeby zákazníka,“ dodává Dagmar Smrčinová.                                                                                       .

Zákazníky společnosti 4ISP jsou malé kovovýroby i velké průmyslové podniky. Firma má ve svém portfoliu nejenom vláknové řezací lasery HSG a Holandské Co2 lasery BRM, ale i CNC frézky RELICUT, ohraňovací lisy, brusky, filtrace a další doplňkové stroje pro kovozpracující průmysl. Dále disponuje širokou nabídkou mechanických i elektronických komponentů k sestavení vlastních CNC nebo obráběcích strojů, s nabídkou širokého sortimentu spotřebního materiálu a doplňkům k laserům a frézkám.

Tato záležitost se týká hlavně českého a slovenského trhu, tedy sestavování vlastních zařízení ať již kutili a nebo jako doplňková zařízení velkých výrobních linek. I tady je firma 4ISP nápomocna. Lasery jsou nepostradatelné v kovovýrobě, jako je například výroba zábradlí, schodišť, karoserií aut či vložek do dveří. Co2 lasery lze využívat na řezání potahové látky, výšivek, pěnových výztuh, obalových materiálů, překližek či filtračních vložek.

Značení je vhodné pro uvedení výrobních čísel, parametrů a povinných údajů na komponentech z výroby jako je nářadí, brzdové kotouče, matky, vrtáky, kovové i nekovové předměty. Jako příklad uveďme také raznice, miniaturní stavítka pro výrobu zámkových vložek s velkými nároky na přesnost, polotovary svítidel vyráběných v Jihlavě či výroba gastrotechniky u Českých Budějovic.

 

Zdroj: 4ISP s.r.o.

Praha, 17. října 2017