Nová Fantova kavárna slavnostně otevřena

Nový nájemce slavné Fantovy kavárny, indická společnost Café Coffee Day, dnes zahájila její oficiální provoz. Díky ní se do budovy po několika letech opět vrátí život a cestující na pražském hlavním nádraží si mohou při čekání na vlak vychutnat kávu, dezerty a další pochutiny. Nová provozovna Café Coffee Day na Hlavním nádraží Praha, která se dnes otevřela, bude již desátou pobočkou tohoto řetězce v České republice.

Slavnostní otevření Fantovy kavárny

„Kavárna ve Fantově budově je naše první provozovna umístěná v tak jedinečné historické lokalitě v České republice. Jsme velmi pyšní, že můžeme být součástí obnovy Fantovy budovy a její slavné kavárny. Spojují nás naše dlouhé tradice, neboť již více než 150 let se věnujeme pěstování špičkové kávy. Těšíme se, že budeme hostům nabízet spojení kvalitního občerstvení a unikátních secesních prostor,“ dodává Bharat Gowda, člen představenstva Café Coffee day.

„Řetězec Café Coffee Day je pro nás záruka, že Fantova budova ožije jako v dobách její největší slávy. již první pozitivní ohlasy cestujících nás utvrzují v tom, že obnovená kavárna bude mít úspěch a dále pozvedne kvalitu služeb na hlavním nádraží,“ říká Andrea Odoardi, jednatel společnosti Grandi Stazioni Česká republika, která revitalizuje Hlavní nádraží.

V nabídce kavárny Café Coffee Day naleznou zákazníci nejen kávu, ale také domácí limonády, ledové čaje, smoothies, vybrané alkoholické nápoje a domácí sendviče nebo široký výběr dezertů.

 

Zdroj: Café Coffee Day

Praha, 30. července 2015