V Mostě Lidl otevírá 235. prodejnu

V pondělí 16. října otevře Lidl v Mostě v ulici Jiřího z Poděbrad novou prodejnu a zvýší tak počet svých prodejen na celkových 235. Z nákupů uskutečněných v tento den podpoří Mateřskou školu Antonína Sochora.

Nová  prodejna Lidl v Mostě v ulici Jiřího z Poděbrad vznikla přestavbou  původního objektu a je svým vzhledem atypická. Při přestavbě nicméně byly  využity standardní prvky nového konceptu prodejen Lidl.

Prodejní plocha  zabírá necelých 1000 m2 a je přehledně rozdělena do 6 uliček. Pro lepší  orientaci v prodejně slouží 3D grafické nápisy na stěnách.

Přímo u vchodu  zákazníci naleznou čerstvé produkty – ovoce a zeleninu a široký výběr  čerstvého i baleného pečiva. Celý interiér sjednocuje šedá barva, jež celé  prostředí zklidňuje a umožňuje tak lépe vyniknout vystavenému zboží a  orientačnímu systému v prodejně.

Otevření nové prodejny Lidl v Mostě bude spojeno se speciálními akcemi a  také s podporou Mateřské školy Antonína Sochora. Té přispějí v pondělí 16.  října všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl  totiž daruje MŠ v ulici Antonína Sochora z každého nákupu nad 300 Kč  uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Darované finance MŠ A. Sochora využije na nákup herních prvků na zahradu mateřské školy.

 

Zdroj: Lidl Česká republika v.o.s.

Praha 16, října 2017