Marko Vitelj předsedou představenstva Podravka – Lagris a.s.

Předsedou představenstva společnosti Podravka – Lagris a.s., která je českým zastoupením mezinárodní potravinářské skupiny Podravka, se od 1. července 2017 stal dosavadní ředitel marketingu Marko Vitelj. Předcházející předseda představenstva Dalibor Kezele se vrátil do mateřské skupiny Podravka v Chorvatsku.

Marko_ViteljMarko Vitelj (32) absolvoval Vysokou školu ekonomie a managementu v Záhřebu a v roce 2009 nastoupil jako projektový manažer do skupiny Podravka v chorvatské Koprivnici. Následně od roku 2014 působil jako ředitel marketingu pro český a slovenský trh.

„Produkty skupiny Podravka mají v České republice dlouhou tradici, do Československa se začaly dovážet již v roce 1969. Značka Podravka si na českém trhu udržuje vedoucí postavení a tuto pozici chceme zachovat. Naše výrobkové portfolio se proto neustále rozšiřuje a reaguje na přání a požadavky spotřebitelů. Kromě řady kořenících směsí Podravka dodáváme na český trh také rýži a luštěniny pod značkou Lagris nebo rajčatové směsi Ajvar,“ říká Marko Vitelj.

Marko Vitelj hovoří chorvatsky, anglicky, česky a slovensky.

 

Zdroj: Podravka

Praha, 2. srpna 2017