MALL.CZ: „Rosteme a nabíráme!“

Už 15 let působí na českém trhu e-shop MALL.CZ. Protože společnost každým rokem roste o desítky procent, staví u pražských Jiren nové distribuční centrum. Sklad bude nabitý nejmodernější technologií na celkové ploše 30 000 metrů2 s možností rozšíření o dalších 20 000 metrů2. Před spuštěním distribučního centra do provozu v polovině října 2015 chce obchod přijmout 150 nových lidí.

MALLCZ_distribucni_centrum_vystavba3

Nové distribuční centrum bude patřit k největším svého druhu v regionu a vysoký stupeň automatizace z něj udělá jedničku v on-line logistice střední a východní Evropy. V současné chvíli už je sklad vybavený potřebnými technologiemi a postupně se zaplňuje zbožím. MALL.CZ, který v Česku aktuálně zaměstnává 700 lidí, v těchto dnech spouští velký personální nábor – v Jirnech vytvoří 150 nových pracovních míst.

Skladoví operátoři, kteří obsadí 110 ze 150 otevíraných pozic, si měsíčně vydělají až 23 500 Kč. Zbytek pozic obsadí administrativní pracovníci, technici údržby a vedoucí směn.

Nové členy týmu MALL.CZ láká na vlastní jídelnu s obědy za 20 korun nebo 500Kč příspěvek na dopravu. V rámci relaxační zóny bude zaměstnancům k dispozici stolní fotbal nebo pingpongový stůl. Ústředním mottem náborové kampaně je „Hledáme lidi, ne stroje“.

„Jde nám o to, aby se u nás zaměstnanci cítili dobře, aby věděli, že s nimi počítáme i do budoucna. Tomu odpovídá i náborová kampaň, v níž jsme použili fotografie kolegů z distribučního centra. Věříme, že povést lokální firmy s dlouholetou tradicí pomůže přilákat dostatek nových členů týmu,“ říká Pavel Knap, šéf logistiky MALL.CZ.

Nové distribuční centrum si mohou zájemci o zaměstnání prohlédnout ve čtvrtek 27. srpna mezi 11. a 16. hodinou, kdy v Jirnech MALL.CZ pro uchazeče pořádá den otevřených dveří.

 

Zdroj: MALL.CZ  

Praha, 24. srpna 2015