KFC rozšiřuje dovážkový servis do regionů

KFC rozšiřuje službu „KFC Rozvoz“. Po půlročním provozu v Praze nyní přicházejí na řadu i další města České republiky. Prvním bude Brno, kde se služba rozjíždí 6. prosince 2016 a bude k dispozici na třech pobočkách. Další regiony přijdou na řadu během příštího roku.

kfc_rozvoz_1V Brně budou službu poskytovat tři restaurace: KFC Brno Sputnik, KFC Brno Masarykova a KFC Brno Futurum. Rozvoz zajistí brandované automobily do 30 minut od objednání. Ceny budou stejné jako v restauracích a poplatek služby KFC Rozvoz je jednotný, ve výši 69 Kč. Služba bude pokrývat oblasti v dojezdové vzdálenosti deseti minut od restaurace, aby byla zaručena čerstvost a kvalita pokrmů.

 „Služba KFC Rozvoz se neustále vyvíjí, a jsem proto rád, že můžeme nyní oznámit její zavedení na třech pobočkách v Brně“, komentuje Libor Hubík, market director KFC CZ a dodává: „Za šest měsíců jejího působení v Praze jsme mnohé upravili a vylepšili a nyní budeme tento koncept představovat i v regionech.“

Nabídka pokrmů určených k rozvážce se mírně liší od menu dostupného v restauracích a zákazníci se s jejím obsahem mohou seznámit na stránce www.kfcrozvoz.cz, kde také najdou informaci, zda se nachází v rozvážkové zóně. Nově bude k dispozici speciální kyblík, který si budou moci zákazníci sestavit podle svého přání.

Objednání dovážky je možné provést prostřednictvím zmíněné webové stránky: www.kfcrozvoz.cz nebo přes telefonní ústřednu na čísle 277 000 000. Platbu lze realizovat online přes PayU a v hotovosti, stravenkami nebo kartou při doručení. KFC rozvoz bude k dispozici každý den od 11 – 21/22hod. (dle lokality).

Stávající restaurace se službou „KFC Rozvoz“ v Praze:

Kačerov DT, Prague Gate, Budějovická, Evropská, Harfa, Flora, Globus Zličín, Letňany, Černý Most, Butovice, Eden, Národní třída a Nový Smíchov.

 

Zdroj: AmRest

Praha, 8. prosince 2016