KFC reaguje na vzrůstající trend Čechů snídat mimo domov a zavádí snídaně

Průzkumy ukazují*, že téměř třetina Čechů nesnídá doma. Snídani do práce si nosí 21 % lidí a 6 % se na ni zastaví cestou. Přesně pro ně je určena nová nabídka KFC. Má zároveň za cíl oslovit i ty, kteří rádi zajdou posnídat ven o víkendu.

Snídaňovou nabídku nedávno zavedlo  KFC v Maďarsku a Polsku a na obou trzích sklízí velký úspěch. V České republice bude nabídka podobná, navíc zde budou oblíbená volská oka s kuřecími stripsy, slaninou, rösti a zeleninou, tzv. Snídaňový talíř.

„Naše nabídka je založena na čerstvých surovinách, skvělé chuti a přípravě jídla těsně před jeho podáváním. To je přesně to, co zákazníci KFC oceňují na našem standardním menu a promítne se to i do toho snídaňového,“ uvádí Libor Hubík, KFC Prezident pro ČR a Rakousko, a dodává: „Naše sendviče budou připravovány přímo v restauracích z čerstvých vajíček, zeleniny, slaniny a kuřecího masa. Nově také bude v nabídce čerstvý pomerančový džus.“

„Snídaně se v jiné variantě ve vybraných restauracích v České republice již testovaly a byly velmi kladně přijímány, proto jsme se nyní rozhodli zavést ranní menu plošně,“ komentuje Hubík a dodává: „Nabídka bude nejprve k dispozici pouze na restauracích a časem zvážíme, zda ji zavedeme i do služby KFC Rozvoz.“

Kromě snídaní bude k dispozici v restauracích i převážná část stávající nabídky. Snídaně se budou prodávat do 10:30.

Snídaňové menu obsahuje jak slané, tak i sladké varianty. Toasty a Qurrito s vejcem, slaninou, sýrem čedar jsou snídaňovou klasikou. Tradiční kuře najdou zákazníci v Bagelu či Ciabattě doplněné o vejce, rukolu a sýr. Toast se sýrem a vajíčkem je pak speciální nabídka za 39 Kč.

Pro milovníky sladkého jsou k dispozici lívance, které mohou být s čokoládovou, jahodovou nebo karamelovou polevou, a jogurt s müsli a jahodami.

Ceny se budou pohybovat od 39 Kč za jednoduchý Toast do 79 Kč za Double Toast, Bagel nebo Qurrito. Velký snídaňový talíř pak bude za 109 Kč.

Během května je pak připravena speciální nabídka, ke snídaním káva zdarma.

*MML-TGI ČR 2017 3. a 4. kvartál, 3750 účastníků kvartálně

 

Zdroj: AmRest

Praha, 19. dubna 2018