Karta pro zaměstnanecké výhody Benefitka slaví úspěchy, do konce 2018 se rozšíří na Slovensko

Revoluční platební karta Benefitka je novou a atraktivní formou správy zaměstnaneckých výhod. Do jednoho nástroje efektivně propojuje benefity typu stravenek a poukázek na volnočasové aktivity.

Lze s ní zaplatit všude, kde se dá platit jakoukoliv běžnou platební kartou a prodejce disponuje terminálem pro platbu kartou MasterCard. Benefitka navíc umí vyhodnotit, zda je na daném místě možné benefity uplatnit – pokud ne, karta transakci zamítne.

Benefitka byla uvedena v tuzemsku na podzim minulého roku. „Od října 2017 máme objednávky na zhruba šest tisíc karet a v současnosti jednáme s velkým počtem potenciálních nových klientů. Naším cílem je stát se jedním z hlavních hráčů českého benefitního trhu do tří let, což je po úspěšném rozjezdu a reakcí klientů velmi reálná vize,“ komentuje start karty Daniel Kriso, ředitel celého projektu. „S Benefitkou navíc v budoucnu počítáme expandovat i na další trhy. Ke konci letošního roku bychom chtěli vstoupit i na Slovensko,“ dodává ještě Kriso.

Benefitka má zatím podepsané smlouvy v celkovém objemu 150 až 200 milionů českých korun. Plánem Benefitky je mít na konci roku 2018 kolem půl miliardy. Dosáhnout toho chce zaměřením nejen na velké podniky a korporace, ale i na menší firmy, na které se ostatní hráči trhu příliš neorientují. Vzhledem ke speciálně vytvořenému obchodnímu týmu, jenž dokáže poskytnout maximální péči jakémukoliv klientovi, jsou cíle Benefitky na tento rok racionální a dosažitelné.

 

Zdroj: www.benefitka.cz

Praha, 7. března 2018