HUMANIC otevřel nejmodernější prodejnu v České republice

Prodejce obuvi HUMANIC otevřel 22. března 2018 v olomoucké Galerii Šantovka zbrusu novou prodejnu podle nejnovějšího konceptu. Vyniká moderním vybavením a zákazníkům poskytne maximální pohodlí při nakupování. Aktuální kolekci HUMANIC jaro/léto 2018 si tak návštěvníci vychutnají v nejmodernějších prostorech plných módní inspirace. Jedná se o 25. prodejnu HUMANIC na území ČR.

Návštěvníci se v prodejně HUMANIC v olomoucké Galerii Šantovka setkají se zcela novými designovými dekoracemi, interiérovým řešením a moderním prostředím, ve kterém co nejlépe vyniknou aktuální trendy sezóny.

Součástí prodejny jsou například dvě multimediální obrazovky, které promítají současné módní trendy, novinky, informace ze sociálních sítí apod.

Na prodejně zákazníci naleznou širokou nabídku mezinárodních značek, jako např. Guess, Högl, Vagabond, Tommy Hilfiger, Converse, Tom Tailor, ale také privátní značky Kate Gray, OMG!, Lazzarini a další.

I tato prodejna, stejně jako všechny pobočky po celé ČR, nabízí zákazníkům praktickou službu Store Pick-up, která umožňuje pohodlně rezervovat zboží na stránkách humanic.net/cz a následně jej vyzvednout na vybrané pobočce.

 

Zdroj: Ogilvy Public Relations, s.r.o.

Praha, 29. března 2018