Hornbach otevřel ve Velké Chuchli 10. prodejnu v Česku

Již desátý projektový market v České republice otevřel Hornbach ve středu 23. března ve Velké Chuchli. Na prodejní ploše 20 tisíc m2 nabízí kutilům a řemeslníkům přes 120 tisíc produktů pro stavbu a renovaci, dílnu a zahradu.

Těšit se mohou na centrum koupelen a kuchyní s 3D plánováním a poradenstvím od interiérového architekta a designéra, na centrum míchání barev, rozsáhlé stavebniny Drive-In a zahradní centrum. Vyškolení prodavači jim poskytnou odborné poradenství. Řemeslníkům na míru je připraven profesionální servis. K dispozici je bezplatné wi-fi a nově také zákaznické počítače. Zákazníci si tak mohou přímo na prodejně udělat online rešerši a cenové srovnání, nebo si vybrané zboží objednat v e-shopu Hornbachu s doručením domů, na stavbu či na market. Celkové investice do nového marketu dosáhly téměř 900 milionů korun a Hornbach zde vytvořil téměř 100 nových pracovních míst.

O společnosti Hornbach:

Společnost HORNBACH je nezávislá, rodinná společnost, založená v roce 1877 a jako jediná v segmentu stavebních marketů má za sebou historií sahající přes pět generací. Společnost v současné době provozuje 154 stavebních a zahradních marketů v devíti evropských zemích, z toho 10 v České republice.

Koncept prodeje a sortiment výrobků jsou plně orientovány na potřeby zákazníků, kteří realizují své projekty, a také na profesionály. HORNBACH svým zákazníkům zaručuje trvale nízké ceny a zajišťuje si tak prvenství ve svém oboru. Četné nezávislé testy a studie potvrzují vysokou kvalitu poskytovaného poradenství a také výborný servis.

Společnost Hornbach je průkopníkem v oboru, neboť právě ona otevřela první kombinovaný stavební a zahradní market (1968), první velkoplošný „stavební hobbymarket“ (1980) a první stavební market s integrovaným Drive-in centrem (2003). Těmito kroky opakovaně dokládá svou schopnost inovovat. HORNBACH je několik desítek let významným zaměstnavatelem, v současné době se na úspěchu firmy podílí přibližně 16 500 zaměstnanců, z toho přibližně 1 430 v České republice.

 

Zdroj: Hornbach

Praha, 26. března 2016