Global Wines otevřel v Brně první mimopražskou kamennou prodejnu

Společnost Global Wines, největší dovozce a distributor vín v České republice, rozšířila své služby a v červenci otevřela novou kamennou prodejnu v Brně. Jedná se o první mimopražskou pobočku, která nabízí sortiment vín a destilátů společností Global Wines & Spirits (více než 2000 položek). Prodejna slouží k okamžitému nákupu, ale také jako výdejní místo pro e-shop Global-wines.cz.

prodejna_Brno_Global_Wines_(4)Zákazníci tak mohou v brněnské pobočce vybírat ze široké nabídky vín z celého světa a zároveň prodejnu využít jako odběrové místo poté, co si vína či destiláty vyberou a objednají na e-shopu www.global-wines.cz. Součástí obchodu je také speciální ochutnávková zóna, kde budou moci návštěvníci ochutnat vinařské novinky či speciality.

Prodejna nabídne vína evropských i celosvětově známých a oblíbených vinařství jako jsou třeba vyhlášené italské Antinori, španělské vinařství Torres, rakouská vína z vinařství Johann Topf a Domäne Wachau, portugalské Real Companha Velha, novozélandské Villa Maria či francouzské vinařství Domaines Barons de Rothschild, zde pak také vybraná vína tohoto prestižního vinařství z vinic z Nového světa. Kromě tichých vín v prodejně najdete i šampaňské a sekty, například španělský sekt typu Cava z vinařství Freixenet či šampaňské Lanson a Pol Roger, ale i řadu vybraných destilátů.

Prodejnu Global Wines najdete na adrese Štefánikova 126/56, 612 00, Brno Královo Pole – Ponava. Otevřeno je od pondělí do soboty.

Zdroj: Global Wines

Praha, 26. července 2017