FM Logistic v Česku zvyšuje standardy přepravy i skladování zboží

FM Logistic, poskytovatel služeb v logistice a skladování, posiluje svoji konkurenceschopnost jako partner velkých obchodních řetězců a výrobců zboží. Společnost prošla náročným auditem a získala certifikát IFS Logistics, který jí udělila Bureau Veritas, významná certifikační autorita v Česku.

Certifikát jako reakce na požadavky obchodních řetězců

„V našem byznysu se potýkáme s obrovským tlakem obchodních řetězců a výrobců na bezpečnost a zdravotní nezávadnost skladovaného zboží, zejména potravin. Naši obchodní partneři vyžadují vysokou transparentnost, pokud jde o nakládání se zabalenými produkty během skladování a dopravy. Certifikát vnímáme jako jasnou konkurenční výhodu i signál trhu, že náš byznys děláme dobře a umíme reagovat na potřeby našich partnerů,“ říká Luboš Štryncl, ředitel FM Logistic pro Českou republiku.

 

Certifikát IFS Logistics generuje nové obchodní příležitosti

Certifikát IFS Logistics je jeden z nejpřísnějších a nejvyšších mezinárodních standardů. Audit zahrnuje všechny procesy v rámci dodavatelského řetězce, od skladování zboží až po jeho přepravu. „Výsledky s hodnotícím číslem 96,1 procent ukázaly, že pobočka FM Logistic pro Českou republiku poskytuje v certifikovaném provozu  služby na vysoké úrovni. Získaná certifikace umožnuje firmě registrovat se na IFS portálu, kde mají přístup zainteresované obchodní řetězce hledající nové dodavatele. V tomto smyslu generuje certifikát IFS Logistics nové obchodní příležitosti pro jeho držitele,“ uzavírá Martina Jurčová, vedoucí auditorka Bureau Veritas.

 

Zdroj: FM Logistic

Praha, 8. března 2017