Fashion Retail – nový časopis pro módní byznys

Je móda váš denní byznys? Pak jste ta správná cílová skupina pro nový časopis Fashion Retail – moderní B2B časopis pro obchodníky z oblasti fashion, obuvi a módních doplňků a jejich dodavatele. Časopis přináší informace ze světa obchodu, dodavatelů, logistiky, o nových technologiích pro obchod a řadu dalších témat zaměřených na problematiku retailu specializovaného na fashion.

FRCílové skupině profesionálů nabízí ve spojení s domovskou stránkou www.fashionretail.cz aktuální informace užitečné pro jejich každodenní práci.

Časopis bude vycházet jako dvouměsíčník současně v tištěné i elektronické verzi. Tištěná verze je distribuována formou předplatného a přímé distribuce. Elektronická verze je zdarma k dispozici na www.fashionretail.cz.

„Chceme nabídnout specializovaným obchodníkům informační kanál, který bude zároveň i inspirací pro jejich podnikání,“ říká šéfredaktorka Dita Černá, která dříve působila v titulech Maminka, Blesk pro ženy, OK!Magazine či externě v časopisu Instinkt.

Eva Klánová, jednatelka společnosti Press21 a šéfredaktorka časopisu Retail News, vysvětluje důvody vzniku časopisu jako logický důsledek dlouholetých aktivit vydavatelství v oblasti retailu.

„Časopis Retail News se pravidelně zabývá tématy spojenými s oblastí obchodu jako celku. Z hlediska sortimentu však výrazně převažují témata věnovaná potravinám a dalšímu rychloobrátkovému zboží, což nám někteří čtenáři trochu vyčítali. A tak jsme se rozhodli jim vyjít vstříc,“ říká.

Vydavatelství Press21 s.r.o. vzniklo v roce 2010 jako ryze český vydavatelský subjekt. Vydává časopisy Retail News (www.retailnews.cz), Kosmetika & Wellness (www.kosmetika-wellness.cz) a provozuje portál www.vitalnisenior.cz.

Vydává rovněž odborné publikace, především pro akademickou sféru.

 

Praha, 27. srpna 2017