Ekonomická konjunktura vynáší HR na výsluní zájmu

Dobrá práce HR oddělení a efektivní strategické plánování pracovních sil se s nástupem konjunktury stává mnohem více než dříve zásadní pro úspěch firem. Nastává „Time for a change“ – ideální doba na posílení pozice HR v rámci jejich organizační struktury. Pod stejným titulem se bude v Praze dne 14. října konat 10. ročník konference HR Managemen, který se mj. zaměří na moderní nástroje práce personalistů.

V dnešní rychle se měnící době je bez kvalitních lidí v týmu téměř vyloučené získat pro podnik konkurenční výhodu. Není náhodou, že letošní letní vydání Harvard Business Review věnovalo vysokou pozornost právě problematice HR a jeho pozici ve firmách. Článek „Proč tak rádi nenávidíme HR“ se zamýšlí nad tím, že nestačí pouze dobrá znalost různých HR praktik a postupů, podstatná je zejména včasná identifikace nových výzev a organizační připravenost je zvládnout. S přicházejícími časy „dostatku“ bychom se neměli bát přemýšlet a plánovat dlouhodobě. A řízení a rozvoj lidských zdrojů jsou přitom pro dlouhodobé strategie přirozeným partnerem.

Pracovní prostředí se však velmi změnilo a podniky musí být připraveny se neustále přizpůsobovat vyvíjejícímu se modernímu světu. Nastává „Time for a change“ – ideální doba na posílení pozice HR v rámci organizační struktury firem.

Proto se pod titulem HR 2.0:Time for Change bude v Praze dne 14. října konat 10. ročník konference HR Management, který se mj. zaměří na moderní nástroje práce personalistů. Požadavky na práci se stále zvyšují – ať se jedná o flexi způsob práce, o němž bude mluvit například Erika Vorlová z RWE nebo o stále sílící fenomén náboru nových zaměstnanců prostřednictvím sociálních sítí, který zmapují Josef Kadlec, LinkedIn Certified Recruiter a Blake Wittman ze společnosti GoodCall for Talent. Účastníkům představí konkrétní případové studie, které prozradí „jak vyhrát v náboru na sociálních sítích“.

Klíčová část programu – diskuse zkušených manažerů na různých řídících pozicích (CEO, ředitel financí, prodeje či marketingu) se světovým odborníkem Bruce Mortonem bude hledat odpovědi na otázky: „Jakým strategickým výzvám a požadavkům budou HR manažeři v nejbližším období ve firmách čelit? A proč by vůbec HR manažer měl být strategickým partnerem pro byznys?“   

Pokud Vás zajímají odpovědi, registrujte se na HR Management co nejdříve. Uzávěrka přihlášek je 30. září.

Hlavním partnerem 10. ročníku odborné události HR Management je společnost GoodCall for Talent, mezi významné partnery patří také např. společnosti RWE, Advokátní kancelář Felix a spol, Native PR, Newton Media a řada dalších.

 

HRM 728x90

 

Co: HR Management 2015

Kdy: 14. 10. 2015

Kde: Slovanský dům, Praha

Organizátoři: Blue Events

Web: www.hrevent.cz

 

Kontakt:

Antonín Parma, Blue Events

e-mail: Antonin.Parma@BlueEvents.eu, +420 222 749 841

Kontakt pro média:

Aneta Zímová, Blue Events

e-mail: Aneta.Zimova@BlueEvents.eu, +420 730 184 505