dm drogerie markt spouští online prodej v České republice

V úterý 13. 2. spustila dm drogerie markt online prodej v České republice. Na adrese www.dm.cz mohou zákazníci nyní pohodlně nakupovat a zároveň se informovat o svých oblíbených výrobcích či novinkách bez ohledu na čas, otevírací dobu či vzdálenost nejbližší prodejny.

Každé otevření nové dm prodejny v České republice vždy doprovází náležité oslavy. A toto otevření obzvláště: V úterý 13. února otevřela dveře do světa online virtuální prodejna dm. V novém online shopu společnosti dm na adrese www.dm.cz mohou zákazníci nakupovat, surfovat a informovat se o novinkách ze světa zdraví a krásy zcela nezávisle na otevírací době či lokalitě.

Předsedající jednatel dm Česká republika Gerhard Fischer se velmi těší z tohoto milníku společnosti dm: „Online shop vnímáme jako doplnění dosavadního způsobu prodeje. Naši zákazníci si přáli, aby si mohli své oblíbené produkty koupit kdykoliv. I když se bude nadále většina nákupů uskutečňovat v našich kamenných prodejnách, chceme, aby naše nabídka a servis byly přístupné také online.“ dm Česká republika je tak po Rakousku, Německu a Maďarsku již čtvrtou zemí koncernu, která vykročila do světa online prodeje.

Neustálý rozvoj

Nový web www.dm.cz představuje kombinaci online magazínu a klasického online shopu. Redakční příspěvky nabídnou rozmanité informace ze světa dm. Nový e-shop nabídne online relevantní sortiment více než 11.000 výrobků, které znají zákazníci z dm prodejen, nabídne ale také produkty k dostání pouze online.

Gerhard Fischer dodává: „S ohledem na přání našich zákazníků a k poptávce po možnosti online nakupování jsme nechtěli spuštění online shopu dále odkládat, ale vyjít vstříc zákazníkům, pro které jsme nebyli doposud jednoduše dostupní nebo kteří upřednostňují nakupování z pohodlí domova. Výhody věrnostního programu active beauty světa výhod nebudou zpočátku při online nákupu dostupné. I po spuštění online shopu však budeme nadále pracovat na rozšíření jeho funkcí a ještě lepším servisu.“

Za jednotné poštovné ve výši 49 Kč si mohou zákazníci nechat zaslat svůj nákup na jakoukoliv adresu v České republice a v budoucnu také na prodejnu dm. Jako partnera pro distribuci zvolila dm společnost Geis. Zboží objednané online lze v případě potřeby přímo na prodejně také vyměnit.

I ve virtuální pobočce dm platí závazek dm dlouhodobých cen – stejně výhodných, na jaké jsou zákazníci zvyklí z prodejen. Tento závazek říká, že každé snížení cen v dm platí minimálně po dobu čtyř měsíců. Zákazníci tak nemusí hlídat slevové akce. Zboží mohou nakoupit v pohodlí domova a vždy ve chvíli, kdy ho skutečně potřebují.

 

Zdroj: dm drogerie markt Česká republika

Praha, 20. února 2018