Datart přináší speciální sekci věnovanou fotbalovým televizorům

Datart ve svém eshopu nově připravil speciální sekci věnovanou fotbalovým televizorům. „Ze široké nabídky televizorů jsme sem vybrali ty nejlepší pro sledování fotbalových zápasů, které fanouškům umožní vychutnat ostré detaily a plynulý pohyb za všech okolností,“ popisuje Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datart.

Zákazníci zde najdou především televizory s obrazovkou větší než 55″ a se sportovním režimem, což je režim, který zvýrazňuje barvy a vylepšuje zvuk, aby zněl jako na stadionu. „Všechny fotbalové televizory přivezeme zákazníkům zdarma svou Datart dopravou až do obýváku, kde je rovnou i zapojíme. K vybraným televizím navíc ještě dáváme hodnotné dárky.“ Datart doprava vozí zákazníkům velké spotřebiče po celé ČR, vynese je až do bytu, zapojí, předvede je zákazníkům, odveze jejich starý spotřebič k ekologické likvidaci a uklidí veškeré obalové materiály.

Datart fandí férové hře jak v businessu, tak ve sportu. Jeho snahou je přinést fotbalovým fanouškům nejen co nejlepší obraz a zvuk, ale zároveň chce i přispět k procesu, na jehož konci bude férovější a atraktivnější fotbal. Stal se proto generálním partnerem projektu Ligové fotbalové asociace videorozhodčí, který zkoumá, zda před gólem nedošlo k provinění proti pravidlům. Zavedení videotechnologie je ve fotbalovém světě jedno z nejdiskutovanějších témat.

Produktové tipy:

LG 55UJ7507 s úhlopříčkou 55″ (139 cm)

Díky kombinaci Ultra HD rozlišení a technologií, jako je Local Dimming nebo Active HDR, působí sportovní přenosy i filmy tak reálně, jako byste se jich zúčastnili naživo. K tomu napomáhá i IPS panel s výbornými pozorovacími úhly pro komfortní sledování ve více lidech a zvuk, za kterým stojí profesionálové ze společnosti Harman/Kardon. Mezi další přednosti patří operační systém webOS, magický ovladač, tuner DVB-T2, Wi-Fi, Bluetooth, WiDi, LAN, DLNA, Miracast, 4× HDMI, 2× USB, CI slot. Cena je 21 990 Kč.

Samsung QE65Q7F s úhlopříčkou 65″ (163 cm)

Za vysokou kvalitu obrazu ručí 4K Ultra HD rozlišení a technologie HDR 1500. Technologie QLED přináší výrazně lepší barevné podání a širší barevný prostor a vykreslí všechny barvy při jakékoli úrovni jasu. Quantum Dot technologie navíc nabízí reálnější černou a maximum detailů v tmavých i světlých scénách. V kombinaci s 3 100 PQI je samozřejmostí brilantní vykreslení detailů i v nejrychlejších scénách – například při sportu nebo v akčních filmech. Model dále nabízí tuner DVB-T2, operační systém Tizen, Wi-Fi,  LAN, 4× HDMI , 3× USB, CI slot. Cena je 49 990 Kč.

LED televize Panasonic TX-58EX703E s úhlopříčkou 58″ (146 cm)

O vysokou kvalitu obrazu se stará 4K Ultra HD rozlišení spolu s technologiemi Wide Colour Phosphor a Advanced Colour Processing, jež vylepšují barvy. Těšit se můžete i na podporu násobného HDR pro zvýraznění detailů. Velkým lákadlem je prostředí my Home Screen, vystavěné na operačním systému Firefox, jež podporuje i hlasového asistenta a průvodce. Televizor dále nabízí tuner DVBT2, Wi-Fi, LAN, DLNA, 3× HDMI, 3× USB, 1× CI slot. Cena je 21 990 Kč.

LED televize Sony Bravia KD-65XE8505 s úhlopříčkou 65″ (163 cm)

Díky kombinaci 4K Ultra HD rozlišení a pokročilým technologiím pro široký dynamický rozsah přináší obraz blížící se realitě. Mezi ně patří jak špičkový 4K HDR Processor X1, tak i vylepšení objektů pomocí HDR a Super Bit Mapping 4K HDR. V kombinaci s pravým 100Hz panelem (800 Hz Motionflow XR) se můžete těšit na dokonale prokreslené scény – i z nejrychlejších sportovních přenosů, jako je tenis, hokej či Formule 1. Těšit se můžete i na operační systém Android TV, tuner DVB-T2, Wi-Fi, LAN port, 4× HDMI,  3× hlasové ovládání a režim ClearAudio. Cena je 36 990 Kč.

 

Zdroj: DATART INTERNATIONAL, a.s

Praha, 17. května 2018