Centrum Chodov otevře rozšířenou gastronomickou zónu

Expanze Centra Chodov úspěšně pokračuje. Jeho kompletní zprovoznění je sice naplánováno až na podzim tohoto roku, ale již nyní se mohou návštěvníci připravovat na malou ochutnávku v podobě moderní restaurační části Grand Kitchen.

Centrum Chodov_3Relokovaná a o poznání větší gastronomická zóna bude veřejnosti zpřístupněna 29. března a Centrum Chodov tak nabídne více než 30 restauračních jednotek a gastro obchodů.

Zákazníci se vedle stávajících značek mohou těšit na zcela nové podniky, jako jsou například Spicymama, The PUB, Ryby & Chips, Makakiko, bistRAWveg, Bombay Express, Tom’s Burger a mnoho dalších.

Centrum Chodov se stane rájem gurmánů. Ve středu 29. března bude otevřena relokovaná a rozšířená restaurační zóna, která uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Na své si přijdou nejen milovníci pořádného kusu masa, ale také vegetariáni a vegani.

Zákazníci zde naleznou fastfoodové řetězce, bistra reprezentující kuchyně z celého světa, ale také vyhlášené cukrárny, kavárny či klasické restaurace vhodné i pro večerní posezení s přáteli nebo kolegy. Celá zóna navíc nabídne vysoký standard stolování – jídlo bude servírováno výhradně z porcelánového nádobí, k dispozici budou různé typy nábytku, stylové osvětlení či originální dekorace.

Její součástí bude také speciální rodinná zóna s dětským koutkem a programem pro děti. Ostatní návštěvníci se pak mohou těšit na rozmanité večerní programy a animace. Každý první čtvrtek v měsíci se například v prostorách nové restaurační zóny budou konat Stand Up Comedy.

Vedle stávajících nájemců svou pobočku představí také nové značky jako například trendové street-foodové bistro Spicymama, indický Bombay Express či vyhlášená „all you can eat restaurace“ Makakiko nabízející speciality zejména japonské, ale i korejské, čínské a thajské kuchyně. Ti, kteří neholdují exotice, jistě ocení podniky s všeříkajícím názvem – Ryby & Chips, Tom’s burger nebo originální The PUB, kde je možné si u jednoho ze stolů vybavených samoobslužným výčepem natočit nepasterizované pivo z tanků. Pro vyznavače „živé“ stravy je připraveno bistro bistRAWveg, jež sází na čerstvé suroviny zpracované při teplotě do 42°C.

Letošní podzim přinese ještě mnohem více. Proběhne slavnostní otevření nového Centra Chodov, jehož přestavbu realizuje developer Unibail-Rodamco a v rámci níž se nákupní centrum rozroste ze současných téměř 61 000 m2 na více než 100 000 m2. Nové nákupní centrum poskytne přes 300 obchodů, včetně inovativního konceptu tzv. Designer Gallery, zóny prezentující v jedinečném designovém prostředí zahraniční i lokální talentované návrháře či prémiové značky. V neposlední řadě bude spuštěn multiplex Cinema City, který nabídne 18 sálů využívající nejnovějších digitálních technologií, včetně tří VIP sálů s luxusními službami a jedním 4DX kinosálem. Stane se tak největším a nejmodernějším multiplexem v České republice. Filmy v něm bude moct současně sledovat více než 2 600 diváků.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Praha, 13. března 2017