CBRE oznamuje povýšení Jany Prokopcové, Vítězslava Doležala a Josefa Pohorského

CBRE oznamuje personální změny v divizi Research & Consulting a Investment Properties, kdy došlo k povýšení Jany Prokopcové na pozici Associate Director, na pozici Associate Director byl nově jmenován také Vítězslav Doležal z oddělení Investment Properties a Josef Pohorský postoupil v rámci stejného oddělení na pozici Investment Analyst.

Richard Curran, Managing Director společnosti CBRE k povýšení svých kolegů dodává

„CBRE si velmi cení zkušeností a znalostí svých zaměstnanců, maximálně využívá jejich potenciál a podporuje jejich růst. Velice mě těší povýšení kolegů v rámci oddělení Research & Consulting a Investment Properties. Rád bych jim tímto poděkoval za jejich tvrdou práci a přeji všem v nových pozicích mnoho úspěchů a věřím, že realizované personální změny přinesou i zkvalitnění služeb, poskytovaných našim klientům.“

Jana Prokopcová pracuje na trhu s nemovitostmi již od roku 2007. Do oddělení Research & Consulting společnosti CBRE nastoupila v roce 2008 a od té doby zpracovala řadu kvalitních prezentací, klientských i periodických zpráv napříč všemi segmenty realitního trhu v České republice. V současné době se primárně zaměřuje na poradenství v odvětví kancelářských a průmyslových nemovitostí nebo nové trendy na realitním trhu.  Jana je od roku 2017 zodpovědná také za investiční výzkum ve střední a východní Evropě a byla povýšena na pozici Associate Director oddělení Research & Consulting společnosti CBRE.

Informace, získané během výzkumu v rámci Research & Consulting, jsou úspěšně využívané také týmem Investment Properties. I zde došlo k povýšení jeho dvou členů.

Jedním z nich je Vítězslav Doležal, který v investičním týmu společnosti CBRE působí již od roku 2012. Vítězslav má široký rozsah zkušeností trhu komerčních nemovitostí zahrnující maloobchod, kanceláře, průmyslové nemovitosti a hotely v České republice a regionu střední Evropy. Dosud se podílel na řadě úspěšně uzavřených investičních transakcí s celkovým objemem přesahujícím 3 miliardy EUR. V nedávné době šlo o významné transakce jako například CBRE GI CEE portfolio, obchodní centrum Letňany a Palladium. Díky své pověsti spolehlivé osoby dávající důraz na vysokou kvalitu je cenným členem investičního týmu. Vítězslav je absolventem magisterského studia v oblasti nemovitostí na University College of Estate Management v Readingu a oboru finance, finanční trhy a bankovnictví na Karlově Univerzitě. Nově byl povýšen na pozici Associate Director oddělení Investment Properties.

K další změně pozice v rámci oddělení Investment Properties došlo u Josefa Pohorského, který byl povýšen na pozici Investment Analyst. Josef je zodpovědný za řízení transakcí, přípravu due diligence, analýz nemovitostí nebo modelování cash flow. Své praktické zkušenosti získal během činnosti pro slovenskou private equity společnost, kdy byl zodpovědný za počáteční analýzu, dohled nad projekty obnovitelných zdrojů nebo vytvoření struktury evropského fondu alternativních investic. Během svého působení v CBRE již úspěšně spolupracoval na projektech pro klienty, jako je CPI, AEW nebo LoneStar/Hudson.

 

Zdroj: CBRE Group

Praha, 12. září 2017