Brand Management přiváží jedničku v oblasti budování a řízení značek

Premiéra konference Brand Management, konaná 23. září 2015 ve Slovanském domě v Praze, přivítá Jima Stengela, vizionáře a marketingového guru, který působil řadu let jako globální marketingový ředitel Procter & Gamble, jedné z nejobdivovanějších společností v oblasti brand buildingu na světě. Celodenní program se zaměří na diskusi o tom, zda je značka velkým cílem a filozofií definující strategii firmy či „jen“ cestou a nástrojem, jak naplnit dílčí úkoly.

Proč značky?

O značkách se říká, že jsou stavebním kamenem firemní strategie i marketingu. Řada analýz ukazuje, že za silnou značku si zákazníci rádi připlatí a jsou jí věrní. Tak proč se v řadě firem péče a rozvíjení značky omezilo na starost o grafický symbol? Jak čelit vytrácení tržní hodnoty a naopak, jak pozvednout nositele hodnoty, jimiž značky od pradávna byly?  A proč do rozvoje značky vůbec investovat? Nejen na tyto otázky se zaměří celodenní program konference, který účastníky provede od aktuálních trendů, přes konkrétní případy úspěšných tuzemských i globálních značek až k interaktivním diskusím o řízení značek v různých fázích jejich vývoje.

Brand Management 2015

Hlavní hvězdou Jim Stengel

Program konference bude postupně zveřejňován v následujících týdnech, účastníci už se nyní mohou těšit na Jima Stengela, který má za sebou 25 let mezinárodní kariéry ve společnosti Procter & Gamble, kterou završil na pozici globálního marketingového ředitele. V této pozici měl pod kontrolou reklamní rozpočet ve výši 7 miliard dolarů a organizačně zodpovídal za téměř 7 tisíc spolupracovníků. Během svého působení ve vrcholové globální roli zásadním způsobem pozvedl marketingovou kulturu firmy a přispěl ke zdvojnásobení obratu a zásadnímu zvýšení ziskovosti koncernu. V unikátní prezentaci připravené na míru Brand Managementu se zaměří na jednání a návyky, které pomáhají značkám vítězit.

Podrobnosti o Brand Managementu:

  • Premiérový ročník se uskuteční září 2015 ve Slovanském domě v Praze.
  • Účast je doporučena všem, kteří mají vliv na strategické směřování značek či firem, značky je baví, mají je rádi a hledají nové cesty jak je vést, rozvíjet a zvyšovat jejich hodnotu.
  • Organizátor konference společnost Blue Events předpokládá účast 250 účastníků.
  • Zajímáte-li se o možnost, jak prostřednictvím Brand Managementu posílit pozici Vaší značky, ozvěte se Barboře Krásné (kontakty níže)

 

Podrobnosti o konferenci:

Barbora Krásná, Blue Events

Barbora.Krasna@BlueEvents.eu, +420 222 749 841

 

Kontakt pro média:

Aneta Zímová, Blue Events

Aneta.Zimova@BlueEvents.eu, +420 730 184 505