BIOFACH klepe na dveře!

Vážení čtenáři RetailNews, zajímáte-li se o trendy a novinky v biosektoru a přírodní kosmetice, tak si zaznačte do svých diářů datum 10. až 13. února. V těchto dnech se koná na výstavišti v Norimberku světový veletrh biopotravin BIOFACH a mezinárodní veletrh přírodní kosmetiky VIVANESS.

BIOFACH-2016-Logo-300dpi-ohne-DatumBěhem 4 veletržních dnů představí své novinky rekordních 2555 vystavovatelů. Speciální pozornost je v tomto roce věnována třem trendovým tématům: VEGAN, BIOVÍNO a BIOOLIVOVÝOLEJ. Veganský životní styl nadále zažívá boom. Kromě veganských potravin je pro návštěvníky připraven knižní a kosmetický vegan-koutek.

V zážitkovém světě VÍNO se odbornému publiku představí biovinaři z celého světa. Jejich vína bude možné vychutnat v ochutnávkové zóně a vinotéce. Poslední zážitkový svět je věnován OLIVOVÉMU OLEJI.

Zástupci českého bio představí své produkty na společném stánku pod záštitou Ministerstva zemědělství v hale č. 5, stánek 5-159, dalších 7 firem se prezentuje na samostatných stáních. Seznam všech vystavovatelů naleznete zde.

Narozeniny slaví letos paralelně probíhající veletrh VIVANESS, který již 10 let přináší novinky v přírodní kosmetice.

Veletržní duo BIOFACH a VIVANESS je tím správným místem, kde se můžete inspirovat, získat nové kontakty a navázat obchodní vztahy. Oba uvedené veletrhy jsou kontraktační neprodejní veletrhy, vstup je možný pouze po registraci. Zaregistrovat se můžete již před veletrhem a zajistit si tak vstupenku s četnými výhodami, jako nižší cena, rychlý vstup na veletrh, jízdenka na městskou dopravu v Norimberku. Zlevněnou vstupenku v předprodeji si můžete zakoupit u výhradního zastoupení v ČR, u společnosti PROveletrhy, objednávkový formulář na www.proveletrhy.cz.

Ve čtvrtek 11. února 2016 se pořádá již tradičně z Prahy jednodenní zájezd na veletrh, odjezd je v 6:00 hod. ráno a návrat ve 22:00 hod., cena zájezdu včetně vstupenky činí 1560,- Kč, objednávkový formulář naleznete na výše uvedených webových stránkách. Pro více informací k zájezdu, vstupenkám i veletrhu kontaktujte paní Tůmovou, tel.: 775 663 700, info@proveletrhy.cz.