Bio produkty Billa v novém kabátě

Od jara letošního roku najdete produkty Naše BIO v regálech obchodního řetězce Billa v nových obalech pod značkou Billa Naše BIO. Nový svěží design lépe koresponduje s čistým přírodním složením výrobků, které pocházejí z ekologického zemědělství a jsou vyrobené bez pesticidů, umělých hnojiv a geneticky upravených organismů. Jejich konzumací tedy nejen prospíváte svému zdraví, ale také šetříte životní prostředí.

Řada produktů Billa Naše BIO čítá kolem 130 výrobků napříč celým sortimentem – čerstvé ovoce a zelenina, maso a masné výrobky, mléko, mléčné výrobky, vejce a bohatý výběr dalších bioproduktů, jako jsou mouka, čaje, káva, müsli, luštěniny, cereálie, oleje, sladidla, apod. Portfolio produktů v celé své šíři můžete najít v nabídce všech 222 poboček. Jako malou ochutnávku si Billa připravila výběr produktů, ze kterých hravě poskládáte menu pro dobití energie a dobrou náladu. Přesvědčte se sami:

Billa Naše BIO Rýžové chlebíčky polomáčené v mléčné čokoládě

Bezlepkové rýžové chlebíčky s 55 % BIO mléčné čokolády jsou oblíbenou alternativou sladkostí.  Vyrábějí se tzv. pufováním, kterým se rýžová zrna díky vysoké teplotě a tlaku zevnitř nafouknou. Díky tomu jsou křupavé a dobře stravitelné. Jsou tedy vhodné například jako lehká svačinka a zdroj rychlé energie před cvičením.

Billa Naše BIO Javorový sirup

Javorový sirup si kromě milovníků amerických palačinek oblíbili i zastánci zdravé výživy. Lze jím totiž při vaření nebo pečení nahradit běžně používaný rafinovaný cukr. Jeho ořechově medová chuť skvěle dochutí kaše, müsli, jogurty nebo jakékoli dezerty. Vyrábí se v Kanadě a obsahuje pouze 100% zahuštěnou mízu z BIO javorů cukrových.

Billa Naše BIO Hořká čokoláda

Honí vás mlsná? Hřešte s rozumem a sáhněte po kostičce hořké čokolády v BIO kvalitě, která má nejen delikátní chuť, ale i blahodárný vliv na naše zdraví. Je bohatým zdrojem antioxidantů, chrání před vznikem kardiovaskulárních chorob a v malém množství je možné dopřávat si čokoládu s vysokým obsahem kakaa i během hubnutí.

Billa Naše BIO čaj s lesními plody

V každém sáčku BIO ovocného čaje se skrývá směs květů ibišku, plodů šípku, jablečné dužiny, pomerančové kůry, listů máty a směsi plodů malin, borůvek a jahod. Každý šálek tak nabízí ideální voňavý start dne.

Billa Naše BIO káva 100% Arabika

Šetrné zpracování této plantážní mleté kávy špičkovým zpracovatelským vybavením dává vyniknout její výborné kvalitě a chuti. Ve vůni i v chuti dominuje mléčná čokoláda s lehkými ovocnými tóny. Acidita této kávy je delikátní s jemně sametovým tělem. BIO kvalita kávy je zaručena certifikovanými organizacemi ekologického zemědělství nejen v pěstitelských oblastech, ale i při pražení a při následném zpracování kávy v ČR.

Billa Naše BIO Krekry se sýrem

Křupavé krekry z kvalitní BIO pšeničné mouky podtrhuje výrazná chuť oblíbeného italského sýra Parmigiano Regggiano, extra panenského olivového oleje a mořské soli ze Středozemního moře. Polovinu použité mouky tvoří mouka celozrnná, která tělu dodává vlákninu nezbytnou pro správné fungování zažívání.

Billa Naše BIO Pšeničné medové pukance

Medové pukance jsou podobně jako müsli výborné ke snídani nebo jako svačinka, zalité mlékem, namočené v jogurtu nebo samotné. Vyrábí se stejně jako rýžové chlebíčky technologií pufování a doslazené jsou BIO medem a třtinovým cukrem.

Billa Naše BIO špaldové tyčinky s lněným semínkem

Tyčinky z celozrnné pšeničné a špaldové mouky jsou lehkou a křupavou pochoutkou vhodnou například jako zdravé pohoštění na party. Lněné semínko, které se mimo jiné řadí k tzv. „superpotravinám“, tyčinkám dodává nádech ořechové chuti. Podávat se mohou jak samostatně, tak v kombinaci s dipy.

 

Zdroj: REWE GROUP Česká republika

Praha, 31. května 2018