Billa otevřela v Ostravě již třetí prodejnu

Široký výběr produktů, regionální speciality, moderní prodejní plocha vybavená energeticky úspornými chladícími a mrazícími systémy. Nový supermarket Billa v Ostravě – Mariánských Horách se zařadí mezi nejmodernější obchody Billa v České republice.

V pondělí 15. února byl otevřen již třetí moderní supermarket Billa v Ostravě, na rohu ulic 1. máje a 28. října. Na obyvatele města čeká ca 800 m2 prodejní plochy, na níž zákazníci naleznou vše, po čem touží srdce skutečných gurmánů. Další z moderních prodejen Billa v České republice nabízí širokou nabídku ovoce a zeleniny, mnoho druhů čerstvého zboží, hotových chlazených pokrmů a velký výběr lahůdek. Nechybí rozmanitá nabídka voňavého a křupavého pečiva.

Obchody Billa nabízejí široký výběr zboží včetně velkého portfolia vlastních značek: značku Billa pro vysoce kvalitní produkty za příznivou cenu, Naše bio představující řadu výrobků v bio kvalitě, čerstvé maso ryze českého původu pod značkou Vocílka, Českou farmu pro tradiční české ovoce a zeleninu, Billa Premium pro špičkové potraviny nebo značku Clever pro radost z šetření.

Nový obchod Billa je otevřen od pondělí do soboty od 7:00 to 21:00 a v neděli od 8:00 do 20:00. Zákazníci prodejny mohou pohodlně zaparkovat na některém z 50 parkovacích stání na přilehlém parkovišti.

 

Zdroj: BILLA ČR 

Praha, 16. února 2016