Billa otevřela novou prodejnu v Dolních Chabrech

Obyvatelé městské části Praha – Dolní Chabry se dočkali nového supermarketu. Společnost BILLA zde dnes, ve středu 4. listopadu otevírá novou prodejnu, která by měla patřit k nejmodernějším v České republice.

BILLA_ilustracni_foto_2_smallNa prodejní ploše 1000 metrů čtverečních zákazníci najdou širokou nabídku ovoce a zeleniny, mnoho druhů čerstvého zboží, hotových chlazených pokrmů nebo velký výběr lahůdek. Chybět nebude ani zboží z portfolia vlastních značek. Nová prodejna v ulici K Ďáblicům současně nabízí také 25 nových pracovních míst.

BILLA jako tradičně sází na co nejširší výběr českých výrobků, které dosahují přibližně tři čtvrtiny sortimentu. Nejvíce lokálních produktů našlo své místo v takzvaném Regionálním regálu. „Jedná se o klasický čelní regál o šíři jednoho metru a výšce necelých dvou metrů. Regál použitými materiály evokuje český venkov a je doplněn o výrazný propagační prvek – nepřehlédnutelné čelo s motivy české krajiny. Výrobky od lokálních pekařů jsou umístěny ve speciálně označených koších a ostatní výrobky jako mléčné, maso, uzeniny či nápoje lákají zákazníky k nákupu pomocí stylového stopperu. Nakupující vždy spolehlivě pozná, že si vybral produkt z vlastního regionu,‟ vysvětluje Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA.

Nový obchod je otevřen od pondělí do soboty od 7:00 to 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00. Zákazníci prodejny mohou využít jedno z 50 parkovacích stání na přilehlém parkovišti.

 

Zdroj: Médea Public Relations

Praha, 4. listopadu 2015