AW LAB vstupuje na trh střední a východní Evropy, svůj první obchod otevřel v Praze

Společnost CBRE exkluzivně zastupuje značku AW Lab skupiny BAŤA Group při její expanzi na český trh. První prodejna této značky ve střední a východní Evropě byla otevřena 2. října 2017 v Obchodním centru Černý Most v Praze. Další prodejna bude otevřena tento týden v Obchodním centru Chodov v Praze.

AW LAB je významná italská maloobchodní společnost s obuví, zaměřená na sportovní styl, která je součástí skupiny BAŤA Group. Na světové úrovni má síť více než 200 prodejen, a to přímých i formou franchisingu, které se nachází v nejvýznamnějších obchodních zónách největších italských a španělských měst.

Aktuálně tato značka vstupuje také na trh střední a východní Evropy. První prodejnu v Praze bude následovat otevření obchodu v OC Chodov a další expanze v Praze i jiných regionech.

Tomáš Beránek, Head of High Street Retail and Tenant Representation společnosti CBRE říká:

„AW Lab otevírá své první prodejny nabízející široký sortiment zboží, včetně kolekcí, které neopomíjí moderní ženy, jež jsou pro AW Lab důležitou cílovou skupinou. Jsem potěšen, že díky jejímu přivedení můžeme obohatit tento segment trhu a značku AW Lab zároveň podpořit při expanzi v Praze a dalších regionech.“ 

Viktor Šimeček z BAŤA Group, říká:

„AW LAB je skutečná laboratoř trendů, kde si můžete vytvořit svůj městský sportovní styl. Nabízí širokou kolekci tenisek nejznámějších mezinárodních sportovních značek a rozsáhlý sortiment exkluzivních modelů, jež byly vyrobeny ve spolupráci s nimi. Nabídku doplňuje kolekce oblečení a doplňků nejvýznamnějších značek sportovního oblečení.“

 

Zdroj: CBRE Group

Praha, 10. října 2017