AW LAB pokračuje v expanzi na mezinárodní trhy

AW LAB je globálním hráčem na poli urban a sportovního stylu. Síť AW LAB tvoří více jak 200 obchodů, které jsou jednak řízeny přímo nebo fungují jako franšízy a které se nachází v komerčně nejzajímavějších oblastech italských a španělských měst.

Po konsolidaci svých pozic na trzích v Itálii a ve Španělsku pokračuje AW LAB v expanzi do dalších zemí Evropy a vstupuje do České republiky.

Hned na začátku října se otevřou dva obchody AW LAB v Praze v nákupních centrech na Černém mostě a Chodově. Druhé jmenované otevírá v říjnu po přestavbě celé nové křídlo, které z něj dělá jedno z nejzajímavějších moderních nákupních zón v Evropě. Velikost a moderní podoba těchto dvou obchodů nabídne milovníkům tenisek rozšířenou nabídku sneakerů těch nejznámějších značek stejně jako množství kolaborací s nimi.

Od uvedení „Kanye West’s Yeezy Boost by adidas Originals“ přes speciální spolupráce s Nike, Puma, Timberland nebo Vans až po kolekce oblečení a doplňků největších sportovních značek a jejich vlastních módních a privátních značek, AW LAB nabízí ucelený nákup pro všechny nadšence a milovníky urban stylu.

S mottem “Play With Style” je AW LAB laboratoří trendů v oblasti urban sportovního stylu, která pomáhá vytvářet vlastní neopakovatelný styl.

 

Zdroj: AW LAB

Praha, 9. října 2017