Albert na Chodově otevřel v novém

Albert v pražském obchodním centru Chodov otevřel 14. srpna po kompletní modernizaci. Proměna proběhla v rekordně krátkém čase 16 dní. Nový koncept obchodu vychází vstříc měnícím se nákupním zvyklostem spotřebitelů, zároveň však respektuje základní potřeby zákazníků, jako je rychlost, pestrý výběr a pohodlí při nákupu. Albert na Chodově nabízí nový a bohatší sortiment, speciální oddělení s nabídkou potravin pro zdravý životní styl, exkluzivní vinotéku nebo fresh bar.

Albert OC ChodovUspořádání nové prodejny myslí především na pohodlí zákazníků, ale také rychlost při nakupování. Zvolit mohou rychlejší nákupní cestu od vstupu přes oddělení s čerstvými potravinami rovnou k pokladnám, nebo v klidu projít celou prodejnu pořídit kompletní rodinný nákup včetně sezónního sortimentu, hraček, dětských výrobků či drogerie a kosmetiky.

Ti, kteří nechtějí do prodejny vstupovat vůbec, ale hledají něco rychlého k obědu či svačině, mají možnost využít úplně novinky v podobě fresh baru.

Více než tisícovku produktů na jednom místě nabízí speciální oddělení s potravinami pro zdravý životní styl. Vychází tak vstříc potřebám moderních zákazníků i těch, kteří musí či chtějí jíst bez lepku, laktózy, diabeticky nebo hledají veganské, raw či produkty bio kvalitě. Srdcem nové prodejny Albert je část s čerstvými potravinami ve stylu moderního tržiště. Zákazníci mohou postupně nakoupit v jednotlivých částech.

 

Zdroj: AHOLD Czech Republic, a.s.

Praha, 24. srna 2017