Komerční článek

Insights-X – mezinárodní setkání papírenské branže 4. – 6.10.2018 v Norimberku

A nyní upřímně. Co očekáváte od úspěšné návštěvy veletrhu?

Chcete vědět, jaké produkty bezpodmínečně patří do Vašeho sortimentu pro příští rok? Na které značky a novinky nesmíte zapomenout? A co Vám v příští sezóně přinese zisky?

Nalezněte odpovědi na otázky, které Vás zajímají.

Na Insights-X mají vystavovatelé čas na rozhovory. Díky intenzivní komunikaci bude Vaše návštěva efektivnější než kdy dřív.

Klidnou a příjemnou návštěvu veletrhu Vám také zajistí uvolněná atmosféra na výstavišti a krátké vzdálenosti mezi jednotlivými výstavními halami. Seznam značek a vystavovatelů, kteří budou v Norimberku přítomní, naleznete v online katalogu Insights-X.

Naplánujte si sortiment pro příští sezónu.

Inspirujte se a vyberte si doplňkový sortiment v jedné ze šesti produktových skupin prezentovaných na 25.000 m2 výstavní plochy: psací potřeby a příslušenství, papír a registratura, umělecky a kreativně, vše kolem psacího stolu, tašky a příslušenství, papírnictví a dárkové zboží.

Další informace naleznete ve veletržním profilu Insights-X.

Staňte se součástí této důležité papírenské události.

Za poslední tři roky se Insights-X i díky přírůstku vystavovatelů o 62 % vyvinul v důležité místo pro setkávání papírenské branže. Nákupčí a obchodníci z celé Evropy podzimní veletrh využívají jako důležitou objednávkovou platformu. Více než 82 % z nich se chce do Norimberku vrátit i v roce 2018.

Zajistěte si nyní Vaši vstupenku na Insights-X 2018!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.