Komerční článek

Jak ochránit rodinu a majetek před zloději? Vsaďte na rolovací mříže.

Jen v České republice bylo minulý rok vyloupeno přes 65 tisíc bytových a nebytových prostor. Z toho jen asi 23 % případů se podařilo objasnit. I když trend velí spoléhat se na elektroniku, snímací zařízení a pohybová čidla, fyzická překážka stejně nikdy z módy nevyjde. Zloděje od vloupání totiž nejvíce odradí přímý vizuální kontakt s bariérou. Při ochraně majetku vsaďte na mříže. Ty nejenže nezvaného hosta odradí už jen tím, že jsou na oknech a dveřích upevněné, ale také mu zabrání ve vstupu, když si vyloupení přeci jen hned napoprvé nerozmyslí. A pokud je mříž kvalitní, zvládne obojí. Další předností tohoto řešení je estetika, na kterou výrobce mříží značky Minirol rozhodně nezapomíná.

Mříže pro komerční sektor

Odsud je známe asi nejvíce. Symbolem konce otevírací doby většiny obchodů v nákupních centrech i mimo ně jsou právě stažené rolovací mříže na výlohách. Umožňují nám se dívat a prohlížet si vystavené zboží, vstoupit už nám ale nedovolí. V komerční sféře je to jediný záměr. U veřejných garáží se mříže využívají i díky snadné cirkulaci vzduchu, která je v podzemních prostorách velice důležitá.

Mříže jako varianta pro ochranu domácnosti

Ať už máte okna v přízemí rušné ulice nebo nechcete nechávat balkonové dveře bez zajištění po dobu Vaší dovolené, řešením jsou rolovací bezpečnostní mříže. V nabídce značky Minirol najdete například velmi lehkou lamelovou mříž s malým nábalem, která je ideální pro privátní využití. Nabízí maximální plochu až 10 m2 a šířku pancíře až 4 m.

Bezpečnost mříží Minirol je na prvním místě

Ke standardnímu vybavení rolovacích mříží patří elektrické ovládání. To je propojeno s prvky zajišťujícími bezpečnost osobám v jejich blízkosti. Pro zvýšení zabezpečení prostoru je možné mříže doplnit například o čtečku otisků prstů, dálkové ovládání nebo klíčový spínač. O tom, co je možné k základnímu provedení mříží dokoupit, se dočtete v ceníku rolovacích mříží.

Pokud máte zájem o návrh Vašeho vlastního řešení, oslovte nás a vybereme společně tu nejlepší možnou variantu. Chcete-li znát přesnou cenu rolovacích mříží, napište si o ní na webu Minirol nebo si nechte ceník bezpečnostních mříží předložit u obchodních partnerů Minirol.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.