Komerční článek

Tendrujte dodavatele pomocí poptávkového systému

Výběr dodavatele logistických služeb není nikdy snadný. Zadavatel totiž musí porovnat jak cenu, tak kvalitu nabízených služeb. Následný proces výběrového řízení je nejen zdlouhavý, ale také namáhavý. Přitom stačí využít poptávkový systém, který dokáže ušetřit drahocenný čas.

Kde začít

Můžete začít vyhledávat jednotlivé firmy a postupně kontaktovat jejich zástupce, nebo oslovit více společností najednou. Přesně tak fungují poptávkové systémy, jako je například Poptávej.cz.

 

Najdete zde specializovanou kategorii Doprava a logistika, kde zájemci zveřejňují poptávky po autobusové, automobilové či nákladní dopravě, ale také poptávky po stěhování a mnohé další ze souvisejících oborů.

Jak to funguje

Na stránkách Poptávej.cz vyplníte formulář k poptávce po dopravci či dodavateli logistických služeb, můžete čekat první návrhy již během prvního dne od zveřejnění. Čím přesnější popis očekávaných služeb zadáte, tím pravděpodobněji budete mít méně práce s výběrem. Dostanete vždy maximálně 10 nabídek na jednu poptávku, každá vždy na míru vašim požadavkům.

Sežeňte nové zakázky

Poptávej.cz využijte i ke shánění nových zakázek. K tomu je potřeba, abyste se zaregistrovali. Neplatíte žádný vysoký jednorázový roční poplatek. Zaplatíte vždy jen za poptávku, kterou se sami rozhodnete oslovit a nemusíte se vázat na určitou dobu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.