Komerční článek

Tesco vyprodává chladicí zařízení

Na dražbě aukční společnosti Intergavel můžete licitovat o chladicí zařízení. Kupující mohou podat své nabídky prostřednictvím internetu a získat zařízení používaná v pražských prodejnách Tesco. Na prodej je skoro 122 kusů zařízení. Vyvolávací cena začíná pod tržní cenou. Organizátoři doufají, že tato prodejní forma, která je v jiných zemích velmi oblíbená, se rozšíří i v České republice.

Společnost Tesco Franchise Stores ČR s.r.o. prodává použité chladničky. „Zařízení jsou v dobrém stavu a byla používána denně“, dodává Csaba Kocsis, jednatel aukčního domu Intergavel.

 

Licitace začíná pod tržními cenami, proto se vyplatí aukci sledovat od jejího začátku. 122 strojů mohou nakupovat především maloobchodníci.

V nabídce jsou zastoupeny chladicí vitríny, chladicí pulty, chladničky do prodejních prostor, chladicí vitríny na mléčné výrobky, mrazicí boxy na zmrzliny. Každý produkt disponuje podrobným popisem a fotodokumentací. Zájemci si mohou před zahájením aukce chladničky prohlédnout i osobně a mohou se přesvědčit o jejich stavu.

Internetová průmyslová dražba je v regionu již zavedenou prodejní formou. Znají ji v Maďarsku i na Slovensku, ale v České republice toto bude poprvé.

Dražby se mohou zúčastnit pouze podniky a podnikatelé. V rámci registrace organizátor přezkoumá finanční pozadí kupujících, aby byl proces koupě zcela bezpečný.

Aukce končí 29. března. Zaregistrovat se a nakupovat můžete na adrese www.intergavel.com, kde najdete veškeré informace.

Organizační společnost Intergavel má v oblasti průmyslových dražeb již 10-leté zkušenosti. Dle jednatele Csaba Kocsise naprostá transparentnost této prodejní formy je výhodou jak pro prodávající, tak pro kupující.

 

Příloha bez názvu_ 00257Příloha bez názvu_ 00251Příloha bez názvu_ 00254

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.