Retail Golf Cup 2015 – již 11. 6.

Přemýšlíte, tak jako my, co ještě stihnout před příchodem prázdnin a jak co nejvíce podpořit svůj business v oblasti retailu, abyste si v klidu mohli odjet na letní dovolenou? Jestliže se chcete potkat s předními osobnostmi ze světa retailu a přitom se zúčastnit golfového klání opravdu na úrovni, RETAIL GOLF CUP 2015 bude jistě dobrou volbou.

Tato speciálka, která nemá v ČR konkurenci, se letos bude konat ve vyhlášeném golfovém resortu Konopiště a poskytne tak účastníkům krásný zážitek nejen ze hry, ale i nádherné prostředí resortu.

Letošním ročníkem zároveň tato akce posouvá opět laťku výše a mimo tradiční skvělou atmosféru, bohatý partnerský program, pestré a kvalitní zastoupení různých segmentů retailového trhu, také poskytne možnost využít golfové vozíky pro všechny hráče. Pro lepší komfort při hře a pro více prostoru ke komunikaci mezi účastníky.

Zároveň letos, dle zákulisních informací, pořadatelé připravují velmi zajímavý golfový a doprovodný program i pro nehrající či tzv. věčné začátečníky, kteří budou moci využít nejen golfové akademie s profesionálním trenérem a poté si budou moci jít zahrát na 9ti jamkové public hřiště v tomto překrásném pohádkovém rezortu, ale budou moci využít také pohody wellness centra, masérek, jež budou pro všechny připraveny po hře, a mnoho dalšího včetně rautové snídaně, občerstvení a vyhlášeného závěrečného rautu.

Již nyní se tedy můžete těšit na minimálně 100 top manažerů z téměř 70 společností a na to, že s nimi prožijete nejen příjemný den, vychutnáte si vše co pro Vás pořádající společnost monit připravila, ale budete si moci zahrát opět i o ceny v hodnotě cca 500 000 Kč. Součástí celé koncepce turnaje je, jak je již i tradiční pro tento turnaj, citlivé rozdělení flightů, které Vám může opravdu pomoci najít nové obchodní partnery.

Přijeďte si tedy užít pohodu neformálního prostředí pro rozšíření kontaktů a obchodních příležitostí a popřát si „Hezkou hru!“.

Více informací poskytne pořádající společnost monit marketing research a www.retail-golf-cup.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.